Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέες επιλογές ακινήτων από την Altamira Real Estate

Νέα εβδομάδα και η Altamira Real Estate παρουσιάζει πέραν των 100 νέων μοναδικών ευκαιριών για αγορά ακινήτων σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy ξεχωρίσαμε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε διαμερίσματα και κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές - όπως ο Στρόβολος, η Έγκωμη, το Γέρι, ο Λυθροδόντας, η Αραδίππου, η Πέγεια, η Αργάκα και ο Πρωταράς - που αυτή την περίοδο παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν υψηλότεροι προσφοροδότες.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις νέες αναρτήσεις της Altamira Real Estate ξεχωρίζει κενό ευρύχωρο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον Δήμο Στροβόλου, πλησίον του English School. Πρόκειται για διαμέρισμα 77 τ.μ., σε πολύ καλή κατάσταση και πωλείται στην τιμή των €140.000. Στον Άγιο Ανδρέα εντοπίζεται ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία, με επέκταση στον άνω όροφο, συνολικού εμβαδού 310 τ.μ.. Πλήρως ανακαινισμένη το 2010, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια. Μια ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες, θεωρείται κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση. Πωλείται στην τιμή των €700.000.

Κενή διώροφη κατοικία εντοπίζεται σε ήσυχη γειτονιά του Δήμου Έγκωμης, η οποία στο ισόγειο διαθέτει ενιαίο χώρο με τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ το ημιυπόγειο αποτελείται από πλυσταριό, αποθήκη, playroom, αποχωρητήριο με ντους, μηχανοστάσιο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Πωλείται στην τιμή των €450.000.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία 280 τ.μ. εντοπίζεται σε ήσυχη και όμορφη γειτονιά του Δήμου Στροβόλου, μόλις 250 μέτρα από το Γυμνάσιο Σταυρού. Πρόκειται για κατοικία που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ είναι ιδανική για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα δυο με δικό τους ντους με αποχωρητήριο, μπάνιο και βεράντες. Διατίθεται στην τιμή των €550.000.

Στην τιμή των €130.000 πωλείται κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, σε περιζήτητη τοποθεσία του Δήμου Στροβόλου, μόλις 560 μέτρα από το Δημαρχείο. Έχει εμβαδόν 155 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία και σαλόνι, μία ξεχωριστή κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες.

Σε οικιστική περιοχή στον Δήμο Γερίου εντοπίζεται κενή διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ. και διαθέτει βοηθητικό χώρο στο υπόγειο 15 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία και απευθύνεται ιδανικά σε μεγάλες οικογένειες. Πωλείται στην τιμή των €180.000.

Στον Λυθροδόντα εντοπίσαμε μεγάλη κατοικία τριών υπνοδωματίων, εντός τριών οικιστικών χωραφιών, στην τιμή των €440.000. Τα ακίνητα πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα, με συνολικό εμβαδόν 4.572 τ.μ.. Πρόκειται για επένδυση κατάλληλη για ιδιοχρησία, ιδανική για μεγάλες οικογένειες.

Επιπρόσθετα, σε ήσυχη και όμορφη τοποθεσία της κοινότητας Ποτάμι βρίσκεται ημιτελής διώροφη κατοικία, δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων με εμβαδόν καλυμμένων χώρων 330 τ.μ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μόνιμη ή εξοχική κατοικία και πωλείται στην τιμή των €265.000.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στον Δήμο Αραδίππου στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίζεται κενή διώροφη κατοικία στην τιμή των €230.000, η οποία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και καλυμμένο χώρο στάθμευσης, με συνολικό εμβαδόν του ακινήτου 170 τ.μ.. Ανεξάρτητη διώροφη έπαυλη 15ετίας εντοπίζεται στην κοινότητα Ορόκλινης. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελείται από ισόγειο, όροφο, σοφίτα και υπόγειο. Έχει επίσης, μεγάλο εμβαδόν γης, αξιοποιήσιμο για διαμόρφωση όμορφου κήπου και πισίνας. Πωλείται στην τιμή του €1.500.000.

Στην τιμή των €940.000 εντοπίσαμε στον Ψεματισμένο κενή κατοικία εντός οικιστικού οικοπέδου εμβαδού 4.474 τ.μ. Με θέα στη θάλασσα, η τριών υπνοδωματίων κατοικία διαθέτει όμορφο κήπο και χώρο για πισίνα προς κατασκευή.

ΠΑΦΟΣ

Στο συγκρότημα «Coral View», σε ειδυλλιακή τοποθεσία στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου, εντοπίζονται δύο μεζονέτες δύο υπνοδωματίων. Διαθέτουν ωραία θέα προς τη θάλασσα, έχουν συνολικό εμβαδόν 97 τ.μ. και 126 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ πωλούνται στην τιμή των €120.000 και €115.000 αντίστοιχα. Θεωρούνται κατάλληλες για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση.

Σε ήσυχη τοποθεσία στην Αργάκα πωλείται διώροφη μεζονέτα, μόλις 65 μέτρα από τη θάλασσα, στην τιμή των €130.000. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και εμβαδόν εσωτερικών χώρων 88 τ.μ.. Επιπλέον, σε ελκυστική τοποθεσία στην Αναρίτα ξεχωρίσαμε διώροφη κατοικία στην τιμή των €130.000. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, δύο en-suite υπνοδωμάτια και βεράντες. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 89 τ.μ..

Στην τιμή των €85.000 πωλείται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Τίμη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 128 τ.μ., ενώ βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών, με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Διώροφη παραδοσιακή κατοικία τριών υπνοδωματίων, 140 τ.μ. πωλείται στην πανέμορφη Λύσο. Κοντά σε γραφικά χωριά της περιοχής, φυσικά μονοπάτια, καταρράκτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες ως πρώτη ή παραθεριστική κατοικία. Πωλείται στην τιμή των €155.000. Στην Λύσο πωλείται, επίσης, κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα. Μόλις 15 λεπτά από τις όμορφες παραλίες της Πόλης Χρυσοχούς, η κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 155 τ.μ., βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και πωλείται στην τιμή των €170.000.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μεζονέτα δύο υπνοδωματίων, σε ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Παραλιμνίου. Μόλις 1,1 χλμ. από τις όμορφες παραλίες της περιοχής, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στην τουριστική περιοχή Πρωταρά. Πρόκειται για διώροφη μεζονέτα 78 τ.μ. με βεράντες και αυλή εμβαδού 37 τ.μ.. Πωλείται στην τιμή των €85.000.

Στον Πρωταρά εντοπίσαμε διώροφη κατοικία, με πισίνα, κοντά στη δημοφιλή παραλία «Κόννος». Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διαθέτει δύο en-suite υπνοδωμάτια, μεγάλη αυλή και χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν της ανέρχεται σε 90 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €260.000.

Τέλος, στον Δήμο Παραλιμνίου εντοπίζεται ισόγειο διαμέρισμα 75 τ.μ. δύο υπνοδωματίων, με εξαιρετικές προσβάσεις στις παραλίες και την τουριστική περιοχή του Πρωταρά. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται σε τιμή €115.000.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τέσσερις εταιρείες με έδρα την Κύπρο στη νέα λίστα κυρώσεων των ΗΠΑ
Υπ. Οικονομικών: Δεν θα απαιτηθούν πρόσθετες πιστώσεις για την αποπαγοποίηση θέσεων στο δημόσιο
Η απεργία της Tesla Σουηδίας εξαπλώνεται στη γειτονική Δανία
Βασίλης Σταματάρης: Παραδίδω στον επόμενο Πρόεδρο ένα ACTA πιο ισχυρό
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Συστήνεται νέα εταιρεία ειδικού σκοπού για την ηλεκτρική διασύνδεση-Πώς μπαίνουν στην εξίσωση τα ΗΑΕ
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus
Στην ECM Partners η Πολυκλινική Υγεία-Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών η διαχείριση
VE Very Exclusive Accessories Ltd: Τρεις νέο-ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο
Ο συνιδρυτής των Google Maps επενδύει στην Ask Wire