Ενδυναμώστε το ανοσοποιητικό σας με τη δύναμη του Ginsana® Vit™

Έπειτα από ένα έντονο και απαιτητικό καλοκαίρι, το φθινόπωρο αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να επιστρέψουμε στις συνήθειές μας ή για να αποκτήσουμε καινούργιες, πιο υγιεινές. Εφοδιάζοντας τον οργανισμό μας με βιταμίνες και μέταλλα, ενδυναμώνουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα με τον πιο φυσικό και ισχυρό τρόπο.

Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Ginsana® Vit™, με την ελβετική κλινική τεκμηρίωση ως δικλίδα ασφάλειας, εγκυρότητας και υψηλής επιστημονικής πιστοποίησης, βοηθά στην αναπλήρωση των ενεργειακών επιπέδων του οργανισμού μας και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, η λειτουργία του οποίου διαταράσσεται κατά καιρούς από διάφορους παράγοντες. Η ολοκληρωμένη σύνθεση τού Ginsana® Vit™ περιέχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο και ισορροπημένο μείγμα 11 βιταμινών (C, D3, B6, B12 και φολικό οξύ) και 6 μετάλλων (σελήνιο, χαλκός, σίδηρος και ψευδάργυρος), τα οποία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε διάφορα στάδια της ανοσολογικής απόκρισης, με τις βιταμίνες C, D3 και τον ψευδάργυρο, να αποτελούν τα πιο ισχυρά στοιχεία στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Πέραν των βιταμινών και των μετάλλων, το Ginsana® Vit™ περιέχει επιπλέον 100 mg τυποποιημένου εκχυλίσματος Panax ginseng G115®, για τη δράση του οποίου έχουν διεξαχθεί περισσότερες από 30 κλινικές μελέτες. Η δράση του Panax Ginseng διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των διανοητικών και σωματικών λειτουργιών. Βοηθά στη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος, που σχετίζεται με την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και συμβάλλει στην εγρήγορση και στην καλύτερη διανοητική και γνωστική λειτουργία, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τη μνήμη. Παράλληλα βοηθά στην ενίσχυση της ζωτικότητας και στην αντιμετώπιση της κόπωσης.

Η ολοκληρωμένη σύνθεση τού Ginsana® Vit™, με την κατάλληλη ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, διατηρεί την ισορροπία του ανοσοποιητικού. Ένα δισκίο την ημέρα καταπολεμά τις επιπτώσεις σημαντικών παραγόντων εξασθένησης, καθώς και συμπτώματα που προκαλούνται από κόπωση, εξάντληση και άγχος, ενώ ενδείκνυται και για περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται αυξημένη πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων.

Εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι πως το προϊόν δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα ούτε γλουτένη, ως εκ τούτου μπορεί να λαμβάνεται από άτομα που ακολουθούν διατροφή χαμηλή σε γλουτένη, όπως πάσχοντες από κοιλιοκάκη. Την ίδια στιγμή η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για άτομα που ακολουθούν vegetarian διατροφή. 

Για όλους τους ενήλικες που αναζητούν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής και τους ενδιαφέρει η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού τους συστήματος με απόλυτα  φυσικό τρόπο, το ελβετικό προϊόν Ginsana® Vit™ αποτελεί το ιδανικό προϊόν για να καλύψει τις  ανάγκες τους.

Το Ginsana® Vit™ διατίθεται σε φιαλίδια που περιέχουν 30 δισκία επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο. Λαμβάνετε ένα επικαλυμμένο με λεπτό υμένιο δισκίο με λίγο νερό, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια του πρωινού ή μεσημεριανού γεύματος.

Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία παγκύπρια στην τιμή των €18.40 ανά φιαλίδιο.

Δειτε Επισης

Cali Resort: Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες (photos)
Tο ψηφιακό τοπίο των τραπεζών: Τα μυστικά των πρωταγωνιστών για επιτυχή μετασχηματισμό
Προχωρά με τον διορισμό Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ο Πρόεδρος-«Δύο-τρία πρόσωπα στο μυαλό μου»
Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Όσα ψήφισε η Βουλή για τις εκποιήσεις και οι τοποθετήσεις κομμάτων και βουλευτών
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Πέρασε το κυβερνητικό πακέτο για τις εκποιήσεις-Σε νέα βάση το νομοθετικό πλαίσιο
Οι τρεις πιο σοβαροί κίνδυνοι για την οικονομία... Έρευνα του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%