powered by

cdb bank: Νέο ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ. o Δημήτρης Σπαρσής

Το διορισμό του Δημήτρη Σπαρσή ως ανεξάρτητου μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της The Cyprus Development Bank Public Company Ltd (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως Δημόσια Εταιρεία Λτδ), ανακοίνωσε η εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σπαρσής έχει διορισθεί στη θέση του ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της The Cyprus Development Bank Public Company Ltd στις 14 Νοεμβρίου 2022.

Ο κ. Σπαρσής έχει περισσότερα από 30 χρόνια εκτεταμένης εμπειρίας στις χρηματοπιστωτικές αγορές στους τομείς των τραπεζών, των ασφαλειών και των επενδύσεων. Εργάστηκε στον κυπριακό τραπεζικό τομέα και υπηρέτησε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις ως Επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλισης, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων. 

Ο κ. Σπαρσής είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NAGA Markets Europe Ltd. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον Τουρισμό, το Μάρκετινγκ, τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη από το University of Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών - Διοίκησης Επιχειρήσεων από το State University of New York, Albany, ΗΠΑ.

Δειτε Επισης

Οι τρεις βασικοί πυλώνες στους οποίους εστίασε το ετήσιο οικονομικό φόρουμ του CFA Society Cyprus
ΕΚΤ: Πότε κλείνει ο κύκλος μείωσης των επιτοκίων-Τι βλέπουν οι κεντρικοί τραπεζίτες και οι αγορές
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε 346.230 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Τράπεζα Κύπρου: Ανταποκρίνεται εκ νέου άμεσα στις αποφάσεις της ΕΚΤ και μειώνει το επιτόκιο κατά 0.25%
Σήμα παύσης μείωσης επιτοκίων από Λαγκάρντ-«Σε καλή θέση για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια αβεβαιότητα η ΕΚΤ»
Ψηφίστηκε το νέο πλαίσιο για άμεσες μεταφορές σε ευρώ-Εκσυγχρονίζονται οι νομοθεσίες
Βίκτωρας Τροκούδης(Plum): Τι σημαίνει για καταναλωτές και αποταμιευτές η νέα μείωση επιτοκίων από την ΕΚΤ
Συνεχίστηκε το ντόμινο μείωσης των επιτοκίων από την ΕΚΤ-Η όγδοη διαδοχική από το καλοκαίρι του 2024
Εντυπωσιάζει με την επιχειρησιακή απόδοση και την κεφαλαιακή της ισχύ η Τρ. Κύπρου-Τι λέει η Deutsche Bank
Hellenic Bank Mobile App: Προσωπικό δάνειο από το κινητό; Ναι, τόσο απλά...