Powered by

Νέο υπερσύγχρονο γήπεδο Τοξοβολίας στο Cap St George Hotel & Resort

Ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο Τοξοβολίας δημιουργείται στο Cap St George Hotel & Resort με σκοπό να γίνει ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Το νέο φιλόδοξο έργο της Korantina Homes θα γίνει σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ώστε να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για προπονήσεις αθλητών, προετοιμασίας ξένων εθνικών ομάδων και ασφαλώς τη διεξαγωγή Διεθνών Αγώνων.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου το 2023 και ήδη θα φιλοξενήσει το 7th Aphrodite Mediterranean Cup στις αρχές Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου με βασική επιδίωξη τη διεκδίκηση Διεθνών Αγώνων λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ερχόμενο μήνα ο ιδιοκτήτης της Korantına Homes, Γιώργος Ιωάννου, μαζί με τον Αντρέα Θεοφύλακτου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας, θα ξεναγήσουν στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας 20 προέδρους χωρών της World Archery Europe , με αφορμή το Κογκρέσο που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο νησί μας.

Η Τοξοβολία είναι Ολυμπιακό και Παραολυμπιακο άθλημα και σήμερα είναι μια από τις πιο δραστήριες Ομοσπονδίες στην Κύπρο με καθημερινές δράσεις και διοργανώσεις ανελλιπώς κάθε χρόνο Διεθνών Αγώνων.

Δειτε Επισης

Ένας τάφος στην ακτή του Πρωταρά...Ενημερωτικές πινακίδες στην παραλία Fig Tree Bay από το Τμήμα Αρχαιοτήτων
Προσγειώνονται στον...Πρωταρά-Προβολή της τουριστικής περιοχής στις αφίξεις του αεροδρομίου Λάρνακας
Ακόμη ένα σημαντικό βήμα στον εκσυγχρονισμό της τουριστικής εμπειρίας που προσφέρει η Λάρνακα
Οδηγός εκδηλώσεων από ΕΤΑΠ Λευκωσίας για ανάδειξη της ταυτότητας της πρωτεύουσας
Celestyal: Εγκαινιάζει την κρουαζιέρα Abu Dhabi F1 με τον David Coulthard
Γιατί η Ινδία εξελίσσεται στην πλέον ανερχόμενη μακρινή αγορά του ελληνικού τουρισμού (γράφημα)
Jazeera Airways: Πέντε λόγοι που την καθιστούν την must επιλογή για ταξιδιώτες
Emirates: Αναγνωρίστηκε από την YouGov ως το πιο συνιστώμενο παγκόσμιο brand για το 2025
Χ. Παπαχαραλάμπους: Οι προορισμοί των Κυπρίων, τι ζητούν οι ταξιδιώτες και μια...ξεχασμένη αγορά για την χώρα μας
Αναβαθμίζεται το παραλιακό πάρκο της τουριστικής περιοχής Πύλας