Οι παγκόσμιες τάσεις στην κατανομή περιουσιακών στοιχείων

Σε διαρκή αβεβαιότητα βρίσκονται οι διεθνείς αγορές. Η αλλαγή είναι η νέα σταθερά σε μια εποχή όπου τα οικονομικά μοντέλα εμφανίζονται και εξαφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα. Με τα υφιστάμενα δεδομένα στο προσκήνιο, οι Οργανισμοί καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την κατανομή των κεφαλαίων και τις επενδύσεις.

Πλούσια γνώση της επενδυτικής πολιτικής για το 2022 και του αύριο θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες του 13ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Hilton Nicosia. Καταξιωμένοι του είδους θα παραβρεθούν στο Συνέδριο για να μοιραστούν με το κοινό τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Ανάμεσά τους, η Αναστασία Αναστασιάδη, Associate Partner, της Αον.

Η κ. Αναστασιάδη θα προβεί σε ομιλία με  θέμα τις Παγκόσμιες τάσεις στην κατανομή περιουσιακών στοιχείων, τον πληθωρισμό και στις ιδιωτικές επενδύσεις. Η ομιλήτρια είναι το πλέον κατάλληλο άτομο, αφού είναι Μέλος του Ινστιτούτου Αναλογιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο με 27 χρόνια συνολικής συμβουλευτικής εμπειρίας. Είναι η επικεφαλής Σύμβουλος Επενδύσεων για μεγάλο αριθμό συνταξιοδοτικών ταμείων, συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης και ασφαλιστικών εταιρειών στην περιοχή, τις οποίες καθοδηγεί για στρατηγικά επενδυτικά θέματα. Εργάστηκε στην BNP Paribas στο Λονδίνο καθώς και ως αναλύτρια κινδύνου στην FCA UK. Εργάστηκε, επίσης, στο Government Actuary’s Department του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου συμμετείχε σε εργασίες κοινωνικής ασφάλισης για κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής). Διετέλεσε επίσης Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySec).

Κρίσιμα ζητήματα του Κλάδου ενώπιον της εκδήλωσης

Κορυφαίοι ομιλητές της βιομηχανίας θα καταπιαστούν με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του συνταξιοδοτικού οικοσυστήματος κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου. Μέσω αναλύσεων και παρουσιάσεων, εμπειρογνώμονες, αξιωματούχοι και διευθυντικά στελέχη Οργανισμών από την Κύπρο και το εξωτερικό, θα εμβαθύνουν στα σημαντικότερα θέματα του τομέα προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα που ήδη αντιμετωπίζουν ή θα κληθούν να χειριστούν στο εγγύς μέλλον.

Δηλώστε σήμερα τη συμμετοχή σας και μάθετε για τις παγκόσμιες τάσεις για τις στρατηγικές επενδυτικές κατανομές, το financial wellbeing και τη συμβολή του στην ελκυστικότητα των επαγγελματικών ταμείων. Η επίδραση της ανάπτυξης του 2ου πυλώνα Επαγγελματικών Συντάξεων στο ΑΕΠ και στην οικονομία σε ετήσια και μακροχρόνια βάση βρίσκεται, επίσης, στην ατζέντα του γεγονότος. Σε ξεχωριστή ενότητα θα γίνει συζήτηση για την κυβερνητική πολιτική σε σχέση με τον τρίτο πυλώνα συνταξιοδότησης ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ανάλυση των τάσεων δεύτερου πυλώνα επαγγελματικών ταμείων στην Κύπρο.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο ενδιαφέρει Μέλη διαχειριστικών επιτροπών, Ταμείων Προνοίας και Συντάξεως, Διευθυντικό Προσωπικό, Συμβούλους Ταμείων και Διαχειριστές κεφαλαίων. Αφορά επίσης χρηματοοικονομικούς  οργανισμούς,  Λογιστικά γραφεία, Δικηγόρους και νομικούς σύμβουλους Αναλογιστικούς οίκους, Αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και Στελέχη ανθρώπινου δυναμικού.

Πληροφορίες

Χορηγοί: Eurobank Cyprus,  iHub

 Οργανωτές:  ΑΟΝ, ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Μπαίνουν στα προγράμματα της ΑνΑΔ από τον Γενάρη του 2026 οι αγρότες-Χαιρετίζουν οι αγροτικές οργανώσεις
Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες
ERB ASFALISTIKI: Στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Πανεπιστήμιο Λεμεσού: Προκήρυξη υποτροφιών εις μνήμη του Γιαννάκη Ιωαννίδη για το ακαδημαϊκό έτος 2025-26
Η Κύπρος στο επίκεντρο της έρευνας για τον εγκέφαλο... Συμμετοχή του ΙΝΓΚ στο META-BRAIN
Συμμετοχή της Αρχής Λιμένων Κύπρου σε σεμινάριο του οργανισμού ΙΑΡΗ
Η μάχη για την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας πριν να είναι πολύ αργά
Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να στηρίζει την Τράπεζα Αίματος
Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν-Εκείνοι που εμπνέουν
Αλλάζοντας οπτική: Με το βλέμμα στραμμένο προς ανατολάς η Κύπρος