powered by

CAROB Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή της διαφήμισης

Πραγματοποιούνται απόψε τα δεύτερα βραβεία της κυπριακής διαφήμισης, τα CAROB Awards, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Ο διαφημιστικός τομέας της χώρας μας θα αναδειχθεί μέσα από τον θεσμό που επιστρέφει ανανεωμένος για 2η χρονιά.

Τα CAROB Awards, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), έχουν ως σκοπό την αναγνώριση του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς των στελεχών που εργάζονται στο χώρο της διαφήμισης στην Κύπρο, στελέχη που καλούνται καθημερινά να δημιουργήσουν πιο δυνατές, πιο αποτελεσματικές και πιο δημιουργικές ενέργειες και εκστρατείες επικοινωνίας.

Το χαλί στρώθηκε και τα Carob Awards είναι πανέτοιμα να δώσουν βραβεία σε έξι ενότητες: AD, Design & Illustration, PR, Digital, Integration και Production. 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια βραδιά-γιορτή για τον κόσμο της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Μαρία Παπακώστα και Αντρέας Φυλακτού.

Δειτε Επισης

Πενήντα χρόνια American College-Τιμή στους φοιτητές και το μέλλον της εκπαίδευσης
UW Group: Γιόρτασε 25 χρόνια παγκόσμιας ναυτιλιακής επιτυχίας
Παν. Νεάπολις Πάφος: Αναγνώριση, εξωστρέφεια και στρατηγική ανάπτυξης στην 16η τελετή αποφοίτησης
ΙδΕΚ: Βολιδοσκόπηση αγοράς για νέο πρόγραμμα AI WAVE
Bird Aviation: Πολυετής συμφωνία βαριάς συντήρησης με κορυφαία ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία
COSMOS Insurance: Ισχυρά αποτελέσματα με νέα ιστορικά υψηλά σε κερδοφορία και φερεγγυότητα
Όμιλος Λανίτη: Στηρίζει την επενδυτική δραστηριότητα-Χρυσός χορηγός των International Investment Awards του Invest Cyprus
ΤΕΠΑΚ: Κβαντικό άλμα στην κυβερνοασφάλεια για την Κύπρο με το πρώτο δίκτυο κβαντικής επικοινωνίας
Η TBWA\Entelia υιοθέτησε το δωμάτιο 13 στο Ronald McDonald House® Κύπρου
Ο Nayef Kassatly στο Inspire 2025: Από τον Λίβανο στην Κύπρο με όραμα και γεύση