Η Louis Hotels στηρίζει το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Βρισκόμενη διαχρονικά στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, η Louis Hotels, για τρίτη φορά φέτος, φιλοξένησε συγκέντρωση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» στο ξενοδοχείο της The Royal Apollonia στη Λεμεσό. Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Πενηνταέξ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για την πολύπλευρη δράση που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος, καθώς επίσης και για τις μορφές στήριξης που παρέχει τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος, τονίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς διάφορων χορηγών αλλά και εθελοντών. Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τη Louis Hotels για τη διαχρονική της στήριξη στο έργο του Συνδέσμου αλλά και το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για την αμέριστη φιλοξενία του: «…Η πολύτιμη στήριξή σας αφενός δίνει δύναμη στα παιδιά και τους νέους που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου και αφετέρου αποτελεί κινητήριο δύναμη για τους εθελοντές μας στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη φιλοξενία του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η κα Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer της Louis Hotels ανέφερε: «Ως μέρος του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Louis Hotels, η δράση αυτή στοχεύει στην έμπρακτη στήριξη του έργου του Συνδέσμου, ώστε να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και των αξιών που διέπουν τη Louis Hotels. Συγχαίρουμε λοιπόν και τασσόμαστε στο πλευρό συνδέσμων όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», οι οποίοι με τη δράση τους παρέχουν ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις».

Δειτε Επισης

Δυναμική είσοδος της Anytime στην αγορά της Ρουμανίας
Ανησυχούν για την ασφάλεια οι επιχειρηματίες της Λάρνακας-Συνάντηση ΕΒΕΛ με τον νέο αστυνομικό διευθυντή
Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»: Η εθνική στρατηγική κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών
Χρ. Πατσαλίδης: Σημαντική ανθεκτικότητα για την οικονομία, αξιοσημείωτη η πρόοδος του τραπεζικού τομέα
Βάζουν όρο για να πάνε σε συνάντηση οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Πυρετώδεις διεργασίες και για ΑΤΑ
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός
Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εποχές
Αλίκη Δράκου: Η βιωσιμότητα ως διαχρονική στάση για την Cyta και ο στόχος εξάλειψης της ψηφιακής ανισότητας
Respectco Ltd (Iacovou Group): Ετοιμάζει ξενοδοχείο και οικιστική ανάπτυξη στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας
Καυτή εβδομάδα για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-Το πλάνο του Υπουργείου Εργασίας για αποτροπή της κρίσης