Powered by

La Caleta: Ένα σικάτο εστιατόριο στον 10ο όροφο του The Icon(pics)

Στην ακτογραμμή της Λεμεσού και συγκεκριμένα στον 10ο όροφο του The Icon της Imperio, βρίσκεται το πολυτελές εστιατόριο La Caleta.

Με έμπνευση από Μεσόγειο, το La Caleta χαρακτηρίζεται από μοναδική κομψότητα και παράλληλα casual chic ατμόσφαιρα για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το ειδικά σχεδιασμένο και εποχιακά μεταβαλλόμενο μενού, προσφέρει μεσογειακές γεύσεις με φρέσκα προϊόντα της Κύπρου και είναι ιδανικό για όλες τις διατροφικές συνήθειες. Επιπλέον, το La Caleta, διαθέτει μια ποικιλία επιλεγμένων κρασιών και άλλων αλκοολούχων ποτών, καθώς και κοκτέιλ, εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο και όχι μόνο.

Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό brunch, για μεσημεριανό, αλλά και για βραδινό, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα την παραθαλάσσια θέα και το ηλιοβασίλεμα της Λεμεσού.

 

Δειτε Επισης

Christophe Petit: Στόχος της Hermes η ανάπτυξη σύγχρονων και βιώσιμων αεροδρομίων-Μια νέα εποχή προόδου
Μπήκε από τον Πρόεδρο ο θεμέλιος λίθος για την β' φάση ανάπτυξης... Ένα σημαντικό ορόσημο για τα κυπριακά αεροδρόμια(pics)
Α.Βαφεάδης: Να βρεθεί χρυσή τομή για τα δικαιώματα των επιβατών στην Ε.Ε.-Πονοκέφαλος η συμφόρηση στους αιθέρες
Γιατί πρέπει η Κύπρος να ηγηθεί στον βιώσιμο τουρισμό
Το καλοκαίρι ξεκινά δυναμικά στα Starbucks με νέα ροφήματα
Τα Mare Resorts παρουσιάζουν το «Taste Cyprus 2025»-Μια σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων για φιλανθρωπικό σκοπό
ΙΑΤΑ: Αναμένει μείωση των κερδών αεροπορικών εταιρειών λόγω των εμπορικών εντάσεων
Κ. Κουμής: Ενισχύει τη θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη η Πάφος-Τεράστια η συνεισφορά της στον τουρισμό
Θ. Μιχαηλίδης: Αυξημένες οι πληρότητες των ξενοδοχείων το πρώτο εξάμηνο-Η εικόνα για το τριήμερο του Κατακλυσμού
Ενώνουν δυνάμεις για προώθηση της επιχειρηματικότητας νέων στον τουριστικό τομέα ΟΝΕΚ και ΕΤΑΠ Λάρνακας-Υπέγραψαν MoU