Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H OJO διαθέτει προς πώληση το νέο φυλακτό του ΠΑΣΥΚΑΦ

H OJO Sun&glasses, παραμένοντας πιστή στις αξίες της και στο πρόγραμμα OJO Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εξακολουθεί να προσφέρει μέσω των καταστημάτων της στην Κύπρο, το νέο φυλακτό του ΠΑΣΥΚΑΦ για το 2022.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το έργο του συνδέσμου, που δεν είναι άλλο από την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών υγείας και κατ’ οίκον υποστηρικτικής και ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου καθώς και προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Η σχέση της OJO με τον ΠΑΣΥΚΑΦ αριθμεί σχεδόν 6 χρόνια, με τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικά fashion show και εκστρατείες ενημέρωσης, πώληση φυλακτών OJO με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Η κυπριακή εταιρεία OJO, από την αρχή της ίδρυσης της, πριν σχεδόν 11 χρόνια, δίνει τεράστια έμφαση και σημασία στη στήριξη διαφόρων φιλανθρωπικών ενεργειών, τόσο σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες στις οποίες έχει καταστήματα, με σκοπό να προσθέσει κι αυτή ένα λιθαράκι στη δημιουργία ενός πιο χαρούμενου κόσμου, που θα βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.

Όπως δήλωσε και ο ιδρυτής της εταιρίας Νίκος Μεσολογγίτης, «υποσχόμαστε ότι θα είμαστε περήφανοι υποστηρικτές και συνοδοιπόροι στο έργο του Συνδέσμου, παραμένοντας δίπλα του για να συνεχίσει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου».

Η OJO, ως μια εταιρεία με τεράστια ευαισθησία σε θέματα που αφορούν την υγεία, διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ και να στηρίζει τον πολυσήμαντο ανθρωπιστικό σκοπό του.  

Το φυλακτό μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα OJO και να το αποκτήσετε προς €15. Είναι φτιαγμένο από ασήμι 925°, σε κόκκινο ή μαύρο κορδόνι και παρουσιάζει το σύμβολό της ‘σπείρας’, σχεδιασμένο από την Ιόλη Λειβαδά.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol