Powered by

Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ελλάδας: Χαιρετίζει την ακτοπλοϊκή

Τη μεγάλη του ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που επιδείχθη από τρεις εταιρείες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, εκφράζει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική και ελπίζουμε σύντομα να υπάρξει κατάληξη με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες, ώστε από το καλοκαίρι να αρχίσει η ακτοπλοϊκή γραμμή Κύπρου – Ελλάδας.

Ο Σύνδεσμος μας, που πρωταγωνίστησε σ’ αυτή την προσπάθεια, αισθάνεται σήμερα ικανοποιημένος, αλλά και δικαιωμένος, γιατί είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός σχεδιασμού που θα βγάλει την Κύπρο από τη θαλάσσια απομόνωση της.

Τα οφέλη που θα προκύψουν απ’ αυτή τη σύνδεση θα είναι πολλαπλά και θα επηρεάσουν θετικά σημαντικούς τομείς της οικονομίας των δύο χωρών, όπως ο τουρισμός, κλπ.

Αναμένουμε τις τελικές ρυθμίσεις, ώστε επιτέλους να αρχίσει η ακτοπλοϊκή γραμμή για την οποία ο Σύνδεσμος μας λαμβάνει πολλά μηνύματα από πολίτες, που θέλουν να την αξιοποιήσουν».

Δειτε Επισης

Με σημαντική άνοδο άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Αυξητικά η απασχόληση στον ευρύ δημόσιο τομέα τους πρώτους τρεις μήνες του έτους-Πάνω κατά 1,7%
Στις 13.524 ο αριθμός των κενών θέσεων εργασίας το πρώτο τρίμηνο του 2025
Ανδρέας Αντωνιάδης: Προσπάθειες Γενικού Λογιστηρίου για αναβάθμιση της χρηματοοικονομικής παιδείας
Γόνιμη και επικοδομητική συνάντηση ΕΒΕ Αμμοχώστου με Κωνσταντίνο Ιωάννου-Iκανοποίηση για την ανταπόκριση του Υπουργού
Κοινή διακήρυξη Κύπρου-Ινδίας: Δέσμευση επέκτασης οικονομικών δεσμών μέσω αύξησης εμπορίου και επενδύσεων
Χριστοδουλίδης-Μόντι: Μεγάλες δυνατότητες για εμπόριο και επενδύσεις με φόντο τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
«Η Κύπρος αποτελεί την πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη-Θα εργαστούμε για ενίσχυση των σχέσεων Ε.Ε.-Ινδίας»
Κανονικά λειτουργούν τα ταμεία του ΕΟΑ Λάρνακας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη
Επενδυτικές σχέσεις σε άλλη διάσταση...Μεγαλώνει η παρουσία ινδικών εταιρειών, φέρνει και στην Κύπρο το UPI η Eurobank