Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CPT: Με λεωφορείο σε περισσότερες περιοχές της Λευκωσίας

Με το νέο δίκτυο διαδρομών Λευκωσίας που εφαρμόζεται από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, το επιβατικό κοινό, μπορεί να απολαμβάνει μετακίνηση με τα λεωφορεία της Cyprus Public Transport σε σημεία όπου δεν υπήρχε πρόσβαση προηγουμένως και σε περισσότερες περιοχές της Λευκωσίας τονίζει σε ανακοίνωσή της η CPT.

 

«Οι επιβάτες επωφελούνται από τον μειωμένο χρόνο αναμονής στη στάση και παραμονής μέσα στο λεωφορείο, την άνετη και γρήγορη μετακίνηση χωρίς άγχος, την αυξημένη συνδεσιμότητα και ότι οι αριθμοί των διαδρομών από τριψήφιοι έχουν γίνει διψήφιοι», προσθέτει ακόμα.

 

Η Πλατεία Σολωμού, το Μακάρειο Στάδιο, ο Στρόβολος (ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία στη 2η φάση), το Γενικό Νοσοκομείο, ο Σταθμός Ταμασού και ο Σταθμός Αλάμπρας περιλαμβάνονται στους κόμβους του νέου δικτύου και χάρη στη σύνδεσή τους, οι επιβάτες διευκολύνονται έχοντας περισσότερες επιλογές διαδρομών.

 

Στο νέο ευρωπαϊκών προδιαγραφών δίκτυο εντάσσεται η πρωτοποριακή εφαρμογή Pame App, ώστε όσοι επιλέγουν τη Cyprus Public Transport για τις μετακινήσεις τους μπορούν μέσω του Pame App να προγραμματίσουν τις νέες διαδρομές πριν ξεκινήσουν και να έχουν πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στην ώρα άφιξης του λεωφορείου που χρησιμοποιούν, προσθέτει η CPT.

 

Αναφέρει ακόμα ότι με τη σύνδεση Wi-Fi σε δίκτυο 5G, ανοιχτό σε όλα τα λεωφορεία και στους σταθμούς της εταιρείας σε Λευκωσία και Λάρνακα, το νέο δίκτυο διαδρομών Λευκωσίας αποτελεί το επόμενο βήμα της Cyprus Public Transport στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Στην 1η θέση του Συμβουλίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού η Ελλάδα
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio