Powered by

Πριν από το καλοκαίρι η λειτουργία του Bean Bar στη Μακαρίου

Πριν από το καλοκαίρι αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο Bean Bar στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.

Η νέα προσθήκη στη νεοσύστατη αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ θα λειτουργήσει στο ισόγειο του κτηρίου 360 στην καρδιά της Λευκωσίας.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η εταιρεία βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού του συγκεκριμένου καταστήματος, το οποίο θα αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας Bean Bar. Σκοπός της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός ιδιαίτερου χώρου, στον οποίο πέρα από τα γνωστά χαρμάνια καφέ, τους χυμούς και τα έτοιμα snacks, θα σερβίρεται πρωινό, brunch και μεσημεριανό.

Από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα θα λειτουργεί σε ένα πιο lounge κλίμα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ζεστά ή κρύα ροφήματα υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής.

Διαβάστε ακόμη: 

Τα 30+ πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου 

Κατώτατος μισθός πολλών… ταχυτήτων στις χώρες της Ε.Ε.(πίνακες) 

Ψάχνει προσωπικό ο νέος all day προορισμός της Λεμεσού

Όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα Bean Bar, το νέο κατάστημα στο κτήριο 360 θα έχει έντονο χαρακτήρα και χρώματα που ξεχωρίζουν, ενώ θα εκφράζει τη γενικότερη φιλοσοφία του brand, αποπνέοντας θετική ενέργεια και φρεσκάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, η νέα αλυσίδα καφέ του Ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, λειτούργησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Μέχρι στιγμής, καταστήματα Bean Bar λειτουργούν εντός των υπεραγορών Αλφαμέγα στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο, στην Τριμίκλινη, στην Ακρόπολη καθώς επίσης και στο Metropolis Mall στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, επόμενος «σταθμός» για το Bean Bar θα είναι το παλιό λιμάνι Λεμεσού, με το άνοιγμα του καταστήματος να αναμένεται περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της και μέσω delivery σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, καθώς συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt. Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία έχει ως στόχο το άνοιγμα αριθμού καταστημάτων Bean Bar μέσα στο 2022, τόσο εντός υπεραγορών Αλφαμέγα όσο και εκτός. 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Kλειστός ο εναέριος χώρος της Μέση Ανατολής, εκατοντάδες ακυρώσεις και εκτροπές πτήσεων
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Αύξηση 24,6% στα έσοδα από τουρισμό το πρώτο τρίμηνο...Ρεκόρ τον Μάρτιο με €129,4 εκατ.
Υπεγράφη η συμφωνία παραχώρησης άδειας χρήσης του ιστορικού Φάρου Περβολιών-Σημείο επιστημονικής έρευνας και καινοτομίας
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Βρίσκει κλειστές πόρτες από τις τράπεζες για δάνειο ο ΑΔΜΗΕ-Ζητά ανάκτηση €250 εκατ. για να συνεχiστει ο GSI