Powered by

Παρουσιάζεται η 2η Έκθεση Ανταγωνιστικότητας της κυπριακής οικονομίας

Το Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου (ΣΟΑΚ) θα παρουσιάσει, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2021 στις 9:30 π.μ., την 2η Έκθεση Ανταγωνιστικότητας της κυπριακής οικονομίας.

Η Έκθεση Ανταγωνιστικότητας αποτελεί το κύριο αναλυτικό εργαλείο του Συμβουλίου για τον ολοκληρωμένο εντοπισμό, αξιολόγηση και παρακολούθηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα της κυπριακής οικονομίας. Η 2η Έκθεση Ανταγωνιστικότητας εκπονήθηκε, εκ μέρους του ΣΟΑΚ, από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου κ. Τάκη Κληρίδη, τον Αντιπρόεδρο Δρ. Αντρέα Ασσιώτη, και τον υπεύθυνο ομάδας έργου του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Δρ. Σωφρόνη Κληρίδη.

Ολόκληρο το κείμενο της 2ης Έκθεσης Ανταγωνιστικότητας για την Κύπρο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας (www.ecompet.cy).

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Υπουργείο Γεωργίας: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων ζημιάς για τις καλλιέργειες που πλήγηκαν από την πυρκαγιά
Τζίρος €2,5 εκατ. την Παρασκευή, εβδομαδιαία άνοδος 1,59% για το ΧΑΚ
Δημήτρης Τσάλτας: Αλυσιδωτές επιπτώσεις σε περιβάλλον, υγεία, τρόφιμα και αγροτική οικονομία από την πυρκαγιά
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Πέφτουν οι υπογραφές για τη δεύτερη δόση του δανείου συνολικού ύψους €200 εκατ. για έργα οδικών υποδομών
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών