powered by

Τα είπαν για τα έργα υποδομής στο Στρόβολο Καρούσος-Παπαχαραλάμπους

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος είχε συνάντηση σήμερα με τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα, που υπάγονται στις αρμοδιότητες του Υπουργείου και ειδικότερα τα έργα υποδομής που τροχοδρομούνται στην περιοχή του Στροβόλου, όπως η αναβάθμιση της οδού Τσερίου, η κατασκευή γεφυριού στην οδό Αλεξανδρουπόλεως και το έργο της οδού Αργυρουπόλεως.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου αναφέρθηκε επίσης, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στα έργα για τα οποία ο Δήμος Στροβόλου δύναται να διεκδικήσει χρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία σε συνεργασία με τους έτερους αστικούς Δήμους της Λευκωσίας, ενώ ευχαρίστησε τον Υπουργό για το διαχρονικό του ενδιαφέρον για τα τοπικά ζητήματα του Δήμου.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
ΕΟΑ Λάρνακας: Σε ισχύ εντολή για αύξηση ενεργειακής απόδοσης αναπτύξεων
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός