BDSwiss: Σημαντική η ΕΚΕ στην εποχή του COVID-19

Ο κοινωνικός και οικονομικός αντίκτυπος της νόσου COVID-19 στις στάσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών ήταν άμεσος και καθοριστικός σε όλους τους τομείς, χώρες, και διεθνείς αγορές. Η πανδημία των δύο τελευταίων ετών έχει αναπόφευκτα αναδιαμορφώσει καθοριστικά τη σχέση μεταξύ των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, καθώς ο γενικός πληθυσμός δεν αντιλαμβάνεται πλέον τις επιχειρήσεις απλά ως παρόχους αγαθών και υπηρεσιών, αλλά ως οργανισμούς οι οποίοι διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην επίλυση των μεγαλύτερων προκλήσεων της ανθρωπότητας.

Η Ανάγκη για Εταιρική Ευθύνη
Με την έξαρση της πανδημίας και τις σαρωτικές επιπτώσεις της, τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στην οικονομία, οι καταναλωτές υιοθέτησαν νέες αξίες, εστιάζοντας περισσότερο σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανησυχίες, συνειδητοποιώντας ταυτόχρονα τη σημασία της εταιρικής προσφοράς και ευθύνης. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε επιτακτικές ανάγκες, με τελικό στόχο την προστασία του ύψιστου αγαθού: την υγεία του κοινωνικού συνόλου.

Οι Εταιρικές Αξίες στο Προσκήνιο
Ο όμιλος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών BDSwiss είναι μία από τις επιχειρήσεις οι οποίες κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την απειλή της πανδημίας, τόσο για τους εργαζομένους της όσο και για την παραγωγική της δραστηριότητα. Με υποδειγματικό αίσθημα ευθύνης, η BDSwiss έδωσε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων της, εξασφαλίζοντας ότι όλο το προσωπικό της δούλευε μέσω τηλεργασίας και εφαρμόζοντας το πλάνο προληπτικών ενεργειών της πολύ πριν την εύρεση οποιωνδήποτε κρουσμάτων.

Με Γνώμονα το Συνάνθρωπο
Η δέσμευση της BDSwiss στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ξεπερνά τα πλαίσια της υπεύθυνης επιχειρηματικής δράσης και επεκτείνεται στην στήριξη της τοπικής και διεθνούς κοινότητας. Από την έναρξη της πανδημίας η BDSwiss επέλεξε να στηρίξει με μια σειρά από κοινωνικές δράσεις και εισφορές σημαντικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε τοπικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων της Αντικαρκινικής Κοινότητας Κύπρου, του κέντρου για παιδιά με ειδικές ανάγκες "Άγιος Γεώργιος", του Ιδρύματος "Ελπίδα", του TELETHON, αλλά και της Κεντρικής Τράπεζας Αίματος Κύπρου, με την οργάνωση της ετήσιας αιμοδοσίας της στα κεντρικά της γραφεία. Παράλληλα, η BDSwiss στήριξε ενεργά την υγεία και τον αθλητισμό ως ευγενής χορηγός τοπικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ, της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, και της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Ομόνοια Λευκωσίας.

Ως διεθνής όμιλος εταιρειών, η BDSwiss επέκτεινε το κοινωνικό έργο της σε παγκόσμιο επίπεδο με εισφορές στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Ρατσισμού (ENAR), στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (WFP), στο Ronald McDonalds-KinderLife στη Γερμανία, αλλά και στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC), με εισφορές στα τοπικά ταμεία πολλών χωρών, όπως της Ιταλίας, της Αλβανίας και του Λιβάνου.

Στον Αστερισμό της ΕΚΕ
Ένα από τα πιο ηχηρά μαθήματα της πανδημίας σε ό,τι αφορά τον κόσμο του μάρκετινγκ και του ιδιωτικού τομέα είναι ότι οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα από το οποίο δραστηριοποιούνται. Εταιρείες όπως η BDSwiss που υιοθετούν και εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «κερδίζουν» σταθερά την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και επεκτείνουν διαρκώς το εκτόπισμά τους στην αγορά.

Σχετικά με τον  Όμιλο Εταιρειών BDSwiss
O Όμιλος Εταιρειών BDSwiss, είναι ένας διεθνής οργανισμός επενδύσεων ο οποίος προσφέρει διαδικτυακές επενδυτικές υπηρεσίες Forex και CFD και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες παγκοσμίως. Ο Όμιλος BDSwiss εδρεύει σε Λεμεσό και Λευκωσία, ενώ διατηρεί περισσότερα από 10 γραφεία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Η BDSwiss ιδρύθηκε το 2012, συμμορφώνεται με ένα αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο και λειτουργεί τις υπηρεσίες της σε παγκόσμια κλίμακα υπό έναν αριθμό διαφορετικών οντοτήτων.

Δειτε Επισης

Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)