powered by

Η ZEBRA είναι περήφανη που γίνεται Gold Partner της Microsoft

Η ZEBRA Consultants με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έχει επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο συνεργασίας με τη Microsoft, που είναι το Gold Partnership. Η ZEBRA είναι και πάντα δεσμεύεται να είναι πιστοποιημένη σε επίπεδο που μπορεί να παρέχει στους πελάτες της την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας των λύσεων και των υπηρεσιών που χρειάζονται.

Η επίτευξη μιας Microsoft Gold συνεργασίας αποτελούσε πάντα σημαντικό κινητήριο παράγοντα της επιχειρηματικής στρατηγικής της ZEBRA. Αυτή η πιστοποίηση τοποθετεί την εταιρεία ανάμεσα στους λίγους επιλεγμένους και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών και λύσεων εντός του τομέα της Πληροφορικής και όχι μόνο.

Ως πιστοποιημένος Microsoft Gold συνεργάτης, η ZEBRA είναι κορυφαίος εμπειρογνώμονας όσον αφορά τα προϊόντα, τις λύσεις και τις υπηρεσίες της Microsoft, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών. Προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία λύσεων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει και δεν περιορίζεται σε Office 365, Azure, Windows, Active Directory, Exchange, SharePoint, SQL, Ανάπτυξη Εφαρμογών και πολλά άλλα.

Η δέσμευση της ZEBRA για την αποτελεσματική αριστεία, σε συνδυασμό με την προθυμία μας να αγωνιστούμε για τις πιο προηγμένες λύσεις, επέτρεψαν στην εταιρεία μας να εκμεταλλευτεί περαιτέρω τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η Microsoft Gold πιστοποίηση αντιπροσωπεύει την ικανότητα, την τεχνογνωσία αλλά και την θέληση για ανέλιξη.

Η ZEBRA Consultants θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων για να παρέχει στους πελάτες τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις της Microsoft μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.zebrac.com/microsoft.  Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +357 22028128 ή να μας στείλετε ένα email στο sales@zebrac.com.

Δειτε Επισης

Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Οι ομάδες «Peellastic» και «MedschoolPal» εκπροσωπούν την Κύπρο στο φεστιβάλ νεανικής επιχειρηματικότητας GEN-E 2025
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατασκευή κεντρικού σταθμού λεωφορείων Λάρνακας-Στα €7 εκατ. η αξία
Διευκρινήσεις Αρχής Λιμένων Κύπρου για την πυρκαγιά σε ιστιοφόρο σκάφος στην Μαρίνα Λάρνακας
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία η βιομηχανική παραγωγή...Αυξημένη κατά 3,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου
Υιοθετήθηκαν 95 πλοία εταιρειών-μελών του ΚΝΕ από ισάριθμες τάξεις δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο
ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει την πρόθεση εισαγωγής των μετοχών της Eurobank Α.Ε. στο ΧΑΚ
Κάνει... παιχνίδι ο Budzinski-Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο νέος μέτοχος
CBN Young Dragon Awards: Ξεκινά στις 3 Ιουλίου το open call για την υποβολή υποψηφιοτήτων-Όλες οι πληροφορίες