powered by

Αλλάζει η οδός Τσερίου- «Θα είναι ένας σύγχρονος δρόμος»

Τη διεύρυνση και βελτίωση της οδού Τσερίου, στον Στρόβολο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που κατατέθηκε από τον Δήμο Στροβόλου, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Το έργο θα υλοποιηθεί ως πολεοδομικό, με τη δαπάνη να επιμερίζεται 80% στο κράτος και 20% στον Δήμο Στροβόλου. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Στροβόλου χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση του σχεδιασμού που υποβλήθηκε από τον Δήμο σχετικά με τη βελτίωση της οδού Τσερίου. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει τον αειφόρο και ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό της αναβάθμισης της οδού Τσερίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Andreas Markides Associates.

Σε συνέχεια αυτής της θετικής εξέλιξης, επισημαίνει, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα με τα επόμενα βήματα για υλοποίηση του έργου, βάσει χρονοδιαγραμμάτων, όπως και με την προκήρυξη προσφορών, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών, σε συνεργασία με τα αρμόδια κυβερνητικά Τμήματα.

Καταλήγοντας, ο Δήμος Στροβόλου υπογραμμίζει πως η νέα οδός Τσερίου θα είναι ένας σύγχρονος δρόμος που θα δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πεζούς και αναδεικνύοντας την εμπορική και κοινωνική βιωσιμότητα της περιοχής.

Δειτε Επισης

Στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά... Ολοκληρώθηκε η Φάση Α1 του έργου μήκους 3,6 χλμ.
Απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής μαζί με πολεοδομική άδεια εισηγούνται οι πολιτικοί μηχανικοί-Επιστολή σε Κ. Ιωάννου
Με οδηγίες Μπουντζίνσκι... Άρχισαν οι εργασίες ανέγερσης του νέου σύγχρονου προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ
Έπεσαν οι υπογραφές για εργασίες εκβάθυνσης στη μαρίνα Λάρνακας-Πόσο θα διαρκέσουν τα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την φάση Β3 του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Η περιγραφή του έργου
Πότε θα ολοκληρωθούν οι δύο φάσεις του έργου στη Λεωφόρο Τσερίου... Η πρόοδος των εργασιών
Είκοσι έξι διαμερίσματα και επαύλεις με θέα τη θάλασσα από την Altamira Real Estate
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Σε νέα φάση ανάπτυξης εισέρχεται το λιμάνι Βασιλικού-Εξασφάλισε συγχρηματοδότηση €18,8 εκατ. από Ε.Ε.
Συνεχίστηκε η αύξηση στις τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025-Οι μεταβολές σε κατοικίες και διαμερίσματα