Powered by

Prodea Investments: Απέκτησε πέντε οικόπεδα στο Μαρούσι

Η Prodea Investments ανακοινώνει την απόκτηση πέντε όμορων οικοπέδων συνολικής επιφάνειας 10.433,50 τ.μ. (με υφιστάμενο κτήριο γραφείων/κατοικιών 4.172 τ.μ.) τα οποία περικλείονται από την Λεωφόρο Κηφισίας και την οδό Διονύσου στο Μαρούσι.

Σκοπός της απόκτησης είναι η ανάπτυξη, μετά την κατεδάφιση του υφιστάμενου κτηρίου, και η εκμετάλλευση σύγχρονου συγκροτήματος γραφείων με κατ’ ελάχιστον περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED Gold, το οποίο θα αποτελείται από δύο αυτόνομα και λειτουργικά ανεξάρτητα κτήρια συνολικής επιφάνειας άνω των 17.000 τ.μ. Η συνολική επένδυση αναμένεται να είναι της τάξης των €35 εκατ. και θα χρηματοδοτηθεί από τα αντληθέντα κεφάλαια του πράσινου ομολόγου που εξέδωσε η PRODEA τον Ιούλιο 2021.

Η επένδυση αυτή βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, δίπλα στο "δαχτυλίδι" του κόμβου της Λεωφόρου Κηφισίας με την Αττική Οδό και στον Προαστιακό Σταθμό "Κηφισίας" και κοντά στο Golden Hall, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση τόσο οδικώς όσο και με μέσα μαζικής μεταφοράς, και προστίθεται στις υφιστάμενες επενδύσεις της PRODEA στον βόρειο άξονα και το business district του Αμαρουσίου (ενδεικτικά το πρόσφατα ανεγερθέν eLement που αναμένεται να λάβει πιστοποίηση LEED Gold και το ILIDA Business Center).

Πηγή: Capital.gr

Δειτε Επισης

Νίκος Παπαθανάσης: Μια ακόμη διεθνής αντικειμενική αναγνώριση η αναβάθμιση από Standard & Poor’s
Νέα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από S&P-Σε ΒΒΒ με σταθερές προοπτικές το ελληνικό αξιόχρεο
Στις αγορές για άντληση €250 εκατ. το ελληνικό δημόσιο με δεκαετές ομόλογο
Στο 2,4% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο-«Άλμα» 54,5% στο αέριο, «βουτιά» 23,3% στο λάδι
Στα €5,26 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο στην Ελλάδα-Μειώθηκε κατά 5,6%
Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι υπέρ της ενιαίας αντίδρασης Ε.Ε. απέναντι στους δασμούς Τραμπ
Πόσο θα επηρεάσουν την Ελλάδα οι δασμοί του Τραμπ-Οι επιπτώσεις στις εξαγωγές, ποιοι κλάδοι επηρεάζονται
Οι ελληνικοί προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση απευθείας ξενοδοχειακών προκρατήσεων το 2025
Στο 8,6% υποχώρησε η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο
«Επί ποδός» οι μεγάλοι της πληροφορικής στην Ελλάδα για νέα deals–Οι εξαγορές των μικρών