Powered by

Τα είπαν με Φαίδωνα για την τουριστική περιοχή οι ξενοδόχοι της Πάφου

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, αντιπροσωπεία των ξενοδόχων της Πάφου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συνάντηση σκοπό είχε την ενημέρωση για τα διάφορα σχέδια που έχει ο Δήμος Πάφου για την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Πάφου, δηλαδή της Κάτω Πάφου. 

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, ο  Δήμαρχος Πάφου τους ανέλυσε  τα διάφορα σχέδια που έχουν τροχιοδρομηθεί για το 2022-2023. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, την περιοχή της Θεοσκέπαστης, την περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως επίσης και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός συστήματος κυματοθραυστών που θα ξεκινά από τα δημοτικά μπάνια και θα τελειώνει εκεί που ξεκινά η σειρά των κυματοθραυστών του Δήμου Γεροσκήπου. 

Επιπρόσθετα, συνέχισε, με τον Δήμαρχο Πάφου συζήτησαν για το θέμα της πιο συνεχούς και εντατικής συντήρησης και βελτίωσης  των υφισταμένων χώρων της Κάτω Πάφου σε σχέση με την καθαριότητα, την κηποτέχνηση των δημόσιων χώρων , διότι , όπως είπε, και αυτά είναι εξίσου σημαντικά ως τα καινούργια σχέδια που έχει ο Δήμος για την πόλη.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάφου γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για ανταλλαγή απόψεων αλλά και για ενημέρωση για τα προγράμματα που αφορούν την τουριστική περιοχή.

Δειτε Επισης

Ταξίδια: Οι δέκα ανερχόμενοι προορισμοί για το 2025-Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί(vid)
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες της Hermes για επέκταση της συνδεσιμότητας της Κύπρου...Οι νέες αγορές-στόχοι
Αυξημένες οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας τον Φεβρουάριο
Τα Coffeehouse παρουσιάζουν το νέο 100% Arabica Specialty Blend
Επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένο το Yianna Marie στον Πρωταρά
Ανοίγει ο εξωτερικός χώρος του La Petite Maison στο Parklane-Επίσημο opening με ένα μοναδικό πάρτι
Η ΕΤΑΠ επαναφέρει για το επόμενο δίμηνο τη δωρεάν εκδρομή στον Ακάμα
Ονειρεμένες βραδιές στο Anaïs Restaurant & Bar του City of Dreams Mediterranean