Leadership & HR Management Conference: 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Με εορταστική διάθεση ολοκληρώθηκε το 20ο Leadership & HR Management Conference την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσία, αφού φέτος συμπλήρωσε 20 χρόνια πορείας.

Προβαίνοντας σε μια αναδρομή για την 20χρόνη πορεία του Συνεδρίου, ο διαχρονικά προεδρεύων του συνεδρίου Φίλιππος Σώσειλος, Partner και υπεύθυνος Business Consulting της PwC Κύπρου και ο Γιώργος Μιχαήλ, CEO της IMH,  επισήμαναν πως ο ενθουσιασμός για τη διοργάνωση του Συνεδρίου παραμένει αναλλοίωτος, αγγίζοντας επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματικούς ηγέτες της Κύπρου.

Επι του θέματος ο κ. Σώσειλος επισήμανε πως οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν με την ψηφιακή μεταμόρφωση και την υβριδική μορφή λειτουργίας. Με τις αναπροσαρμογές αυτές σημαίνει πως οι επιχειρήσεις κάνουν συνεχώς κινήσεις αλλαγής που θα οδηγήσουν εντέλει σε ανάπτυξη.

Στην οικονομία της Κύπρου αναφέρθηκε ο  Blair Sheppard, Global Leader και  Strategist της PwC λέγοντας ότι λόγω του μικρού της μεγέθους η χώρα διαθέτει πλεονεκτήματα και μπορεί πιο εύκολα να προσαρμοστεί στις αλλαγές και να μεταβάλει το οικονομικό της μοντέλο στα νέα δεδομένα.

Καταληκτικά το συνέδριο έκλεισε με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από επικεφαλής τμημάτων HR μεγάλων εταιριών, όπου αναδείχθηκε ο ρόλος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σε οργανισμούς και επιχειρήσεις αφού καλείται να εξισορροπήσει την πολιτική της διευθυντικής ομάδας με το ανθρώπινο δυναμικό, ενώ παράλληλα καλείται να συμβάλει στην ανάπτυξη του προσωπικού και κατεπέκτασην των οργανισμών. 

Το συνέδριο διοργάνωσε η IMH και η PwC Κύπρου. Χορηγοί ήταν η Ancoria Insurance και η Safe Bulkers Inc με υποστηρικτή το AMS.

Δειτε Επισης

ΑΛΑΜΠΡΑ και ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν ιατρικό εξοπλισμό στη στέγη ηλικιωμένων του Δήμου Λευκωσίας
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Open day για σπουδές ιατρικής, οδοντιατρικής και κτηνιατρικής
Βράβευση και ξενάγηση μαθητών στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Medicover Genetics
Η Nayia Morphi στο επίκεντρο της συζήτησης για το εταιρικό και φορολογικό πλαίσιο της Κύπρου
Εργαστήριο για παιδιά δημοτικού στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος-«Πώς το ΑΙ βοηθά στην εκμάθηση δύσκολων εννοιών»
Taming the AI Act: Στρατηγική συμμόρφωση χωρίς περιττές πολυπλοκότητες
Στέφανος Στεφάνου: Ο γενικός γραμματέας...εκτός πλαισίου
Μπαίνουν στα προγράμματα της ΑνΑΔ από τον Γενάρη του 2026 οι αγρότες-Χαιρετίζουν οι αγροτικές οργανώσεις
Το δεύτερο πακέτο τροποποιήσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση-Σημαντικές βελτιώσεις για δήμους, ΕΟΑ και κοινότητες
ERB ASFALISTIKI: Στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά