Powered by

Think 30: Νέα γευστικά πιάτα στo all-day στέκι της Στασικράτους

Τον ερχόμενο Οκτώβριο το κοινό θα έχει την δυνατότητα να γευτεί και να δοκιμάσει τις νέες γεύσεις του εστιατορίου Think 30, καθώς θα παρουσιαστεί το φρέσκο και ανανεωμένο μενού για δείπνο. 

Ο πολυβραβευμένος Σεφ Δήμος Σαμουράκης έχει επιμεληθεί πλήρως τις καινούργιες γεύσεις και αρώματα. Ο Σεφ έχει δημιουργήσει μοναδικά γευστικούς συνδυασμούς, τόσο για δείπνο όσο και για brunch! Το νέο μενού για brunch έχει ήδη κυκλοφορήσει και τα σχόλια που ακούστηκαν από όσους το δοκίμασαν ήταν μόνο θετικά.

Το πιάτα του ανανεωμένου μενού, δεν έχουν μόνο εντυπωσιακή γεύση, αλλά και εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Τα παιχνίδια υφών και οι ευχάριστα παράξενες αισθήσεις που ξυπνούν με κάθε μπουκιά αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων πιάτων.
 

  

Εννοείται ότι τα εκλεκτά πιάτα που σερβίρονται, μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με ποτά από την τεράστια γκάμα του μαγαζιού. Ο Wine Specialist του εστιατορίου βρίσκεται στη διάθεση του κάθε πελάτη για να δώσει τις καταλληλότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τον τέλειο συνδυασμό ποτού και φαγητού.

 

  

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η δεμένη ομάδα, το καλό γούστο και η αυθεντικότητα του Think 30. Το μοντέρνο και κομψό décor, δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες του εστιατορίου να χαλαρώσουν και να δοκιμάσουν εύγευστα πιάτα σε ένα φιλόξενο, εύθυμο, και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον.

 

  

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα νέα πιάτα του εστιατορίου κάθε μέρα από τις 09:30 – 00:00. Κάνετε κράτηση στο https://think30cy.com/bk/ ή να πάρετε τηλέφωνο στο 22333808.

Δειτε Επισης

Τα είπε με το Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ξεναγών ο Κουμής-Παραγωγική η συζήτηση
Νέα ψηφιακή παρουσία του Fikardou Christmas Village-Ολοκληρωμένος οδηγός για τους επισκέπτες
Πράσινο για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία από ΣΤΕΚ-Ενημερώνεται ο υπουργός Εργασίας
Στο 84,29% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Parklane Resort & Spa: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με θεαματικό show από το Gabriele Rizzi Lab
Ο Χρίστος Αγγελίδης νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ-Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα
Εθελόντριες από το Ηνωμένο Βασίλειο παρείχαν υπηρεσίες σε κυπριακά καταφύγια-Ο ρόλος του Lordos Beach Hotel
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις