powered by

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «Click for YOUth»

Η Εθνική Ομάδα Εργασίας του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία», διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Click for YOUth» και απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 15-30 ετών.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου κύκλου του «Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία» και θα έχει ισχύ από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 11 Οκτωβρίου. Στόχος του διαγωνισμού είναι να  κινητοποιήσει τους νέους και τις νέες να αποτυπώσουν διάφορες πτυχές της δημοκρατικής συμμετοχής τους στην κοινωνία και της ενεργού πολιτότητας, απεικονίζοντας τις ιδέες, σκέψεις, απόψεις και προβληματισμούς τους μέσα από μία δημιουργική και καλλιτεχνική διαδικασία.

Στο τέλος του διαγωνισμού θα αναδειχθούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες και θα δοθούν τα πιο κάτω βραβεία:

•          1ο βραβείο – Action Camera: GoPro HERO8

•          2ο βραβείο – Instant Camera: Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera

•          3ο βραβείο – Portable Photo Printer: Canon SELPHY CP1300

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομάδας Εργασίας για τον Ευρωπαϊκό Διάλογο με τη Νεολαία (EU Youth Dialogue), η οποία αποτελείται από αντιπροσώπους του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, της Εθνικής Υπηρεσίας Erasmus+ (Νεολαία), της Ομάδας των Πρεσβευτών Νεολαίας του Προγράμματος και έναν Youth Expert. Της ομάδας προεδρεύει το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.

Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Διαλόγου με τη Νεολαία www.eydcyprus.eu .

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (website: https://cyc.org.cy/ , email: contestcyc@gmai.com , τηλ.: 22-878316)  ή επισκεφθείτε τα social media του Συμβουλίου σε Facebook και Instagram.

Δειτε Επισης

Ενώνουν δυνάμεις για την ισότητα των φύλων στον ακαδημαϊκό χώρο τα κυπριακά πανεπιστήμια-Υπέγραψαν MoU
To success story της Tango στην Κύπρο-Γιατί επέλεξε ως έδρα και γιατί μεταφέρει τα πνευματικά της δικαιώματα στην χώρα μας
Συνεργασία MASO Strategic και Luana Lo Piccolo για παγκόσμια διακυβέρνηση ΤΝ και ανάπτυξη στρατηγικής πολιτικής
Γιώργος Καμπανέλλας: Οι τομείς με πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις στην Κύπρο για επιχειρηματίες από το Ισραήλ
Δημήτρης Τσιακκής: Η δυναμική του τομέα της ανάπτυξης γης στην Κύπρο-Χαμηλό το ρίσκο για τον επενδυτή
Η Κύπρος ως ιδανική έδρα για άτομα υψηλής εισοδηματικής αξίας-Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας
Γιώργος Χρυσοχός: Η καλύτερη επιλογή ιδιαίτερα για επενδυτές από το Ισραήλ ο τομέας των ακινήτων στην Κύπρο
Σημαντική διάκριση του Ομίλου CARAMONDANI στην παγκόσμια βιομηχανία αφαλάτωσης
Εντάσσεται στην Investing For Purpose ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ-Ο στόχος της συνεργασίας
Άλκης Σιμόπουλος: Ελκυστική για μετεγκατάσταση εταιρειών και headquartering η Κύπρος