«Πράσινος Περίπατος» για παιδιά, κάτω των 18 που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Κοφίνου

Το κοινωφελές ίδρυμα Parimatch Foundation σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού πήραν μέρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021.

Ο Δήμος Λεμεσού συμμετείχε για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με δράσεις που υλοποιήθηκαν από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. Το Parimatch Foundation σε συνεννόηση με τον Δήμο Λεμεσού προσάρμοσε την Ξενάγηση στον ‘Πράσινο Περίπατο’ έτσι ώστε να είναι κατάλληλη για παιδιά.

Το Parimatch Foundation είναι ένα ίδρυμα κοινωφελούς χαρακτήρα που εφαρμόζει τη στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Parimatch. Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί και υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις και προγράμματα που μεριμνούν για την υγεία και την ευεξία των παιδιών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται η Parimatch. Αποστολή του Parimatch Foundation είναι να προωθεί την υγεία και την ευημερία της κοινότητας μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ο πράσινος περίπατος είναι ένα έργο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αφορά διαδρομή/περίπατο σε διάφορα θρησκευτικά και Ιστορικά Μνημεία που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του κέντρου της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή του οριοθετείται από την εκκλησία της Αγίας Νάπας στα ανατολικά και τον κυκλικό κόμβο παρά το πάρκο Αναγέννησης στα βορειοδυτικά.

Δεκαπέντε παιδιά που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας στην Κοφίνου περπάτησαν μαζί με τους γονείς τους και εθελοντές από την Parimatch, την ειδικά διαμορφωμένη ξενάγηση σε διάφορα μνημεία της πόλης, έμαθαν περισσότερα για την πόλη της Λεμεσού και πέρασαν ένα ξέγνοιαστο Κυριακάτικο απόγευμα γεμάτο ψυχαγωγία και γνώση.

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)