Powered by

Misfit Union: Επανάσταση στην εστίαση και προετοιμασία γευμάτων

Εάν αναζητάτε γρήγορο και υγιεινό γεύμα, και δεν έχετε χρόνο για μαγείρεμα, μία κυπριακή εταιρεία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σας. Η Misfit Union, γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και φέρνει στο τραπέζι σας κάθε γεύση που επιθυμείτε.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Γρανάζι, έγινε η παρουσίαση της Misfit Union, μίας νέας, καινοτόμου επιχείρησης στον τομέα αγοράς, προετοιμασίας και κατανάλωσης καθημερινών γευμάτων.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την προετοιμασία, το ψήσιμο και τη συσκευασία των πρώτων υλών, μειώνοντας στο ελάχιστο τον χρόνο μαγειρέματος. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα επιλογών, μεταξύ των οποίων ψάρια, κρέατα, λαχανικά, φρούτα και σάλτσες.

Στη διάσκεψη, ο Γιάννης Τρύφων, Διευθυντής της Yellow Kitchen και εμπνευστής της Misfit Union, ανέφερε ότι η ιδέα αποτελεί έναν συνδυασμό υπηρεσιών supermarket και delivery και πως προέκυψε στη διάρκεια του lockdown. Ο ίδιος έψαχνε να βρει την ιδανική φόρμουλα ώστε να τρέφεται υγιεινά, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνει πολύ χρόνο στο μαγείρεμα.

Στα γεύματα χρησιμοποιούνται κατά βάση κυπριακά υλικά εξασφαλίζοντας χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα, ενώ οι συσκευασίες διαθέτουν QR code που δίνει στους πελάτες πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία των γευμάτων και τον τρόπο παραγωγής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μέθοδος προετοιμασίας των υλικών, περιορίζει την παραγωγή αποβλήτων.

Οι παρευρισκόμενοι στη διάσκεψη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live cooking και να γευτούν εδέσματα (finger food) και ροφήματα, παραγωγής της εταιρείας. 

Δειτε Επισης

Τα είπε με το Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ξεναγών ο Κουμής-Παραγωγική η συζήτηση
Νέα ψηφιακή παρουσία του Fikardou Christmas Village-Ολοκληρωμένος οδηγός για τους επισκέπτες
Πράσινο για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία από ΣΤΕΚ-Ενημερώνεται ο υπουργός Εργασίας
Στο 84,29% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Parklane Resort & Spa: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με θεαματικό show από το Gabriele Rizzi Lab
Ο Χρίστος Αγγελίδης νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ-Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα
Εθελόντριες από το Ηνωμένο Βασίλειο παρείχαν υπηρεσίες σε κυπριακά καταφύγια-Ο ρόλος του Lordos Beach Hotel
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις