Powered by

Bean Bar: Νέο πρωτότυπο concept στις Αλφαμέγα και όχι μόνο

Ένα φρέσκο, διαφοροποιημένο concept έκανε την εμφάνισή του τον Αύγουστο στη Λεμεσό, με στόχο να προσφέρει μια νέα εμπειρία στην κυπριακή αγορά.

Πρόκειται για το Bean Bar, το νέο brand του ομίλου Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική, το οποίο λειτούργησε εντός της Υπεραγοράς Αλφαμέγα, στα Πολεμίδια.

Μια ιδιαίτερη εμπειρία καφέ, φρέσκοι χυμοί και smoothies σερβίρονται, μεταξύ άλλων, στο ολοκαίνουργιο εγχείρημα της γνωστής αλυσίδας υπεραγορών.
 

 

 

 

 

  

Ανοίγει σε Metropolis Mall, Ακρόπολη, Κάψαλο και Λινόπετρα
Το δεύτερο κατάστημα ανοίγει άμεσα στο Metropolis Mall, ενώ στα πλάνα βρίσκεται η λειτουργία καταστημάτων εντός των Αλφαμέγα, σε Ακρόπολη, Κάψαλο και Λινόπετρα, τον Οκτώβριο.
 

  

Στόχος είναι το Bean Bar να στεγαστεί σε όλα τα καταστήματα των Υπεραγορών Αλφαμέγα και όχι μόνο, καθώς το κεντρικό κατάστημα του νέου brand θα λειτουργήσει αυτόνομο τον Δεκέμβριο.

 

Καλός καφές, καλά vibes
Το ολοκαίνουργιο brand καλεί το κοινό να «περικυκλώσει τον εαυτό του με καλό καφέ και καλά vibes» (Surround yourself with good coffee and good vibes).

 

  

Η μάρκα εστιάζει περισσότερο στο να γίνει τρόπος ζωής παρά μια περιστασιακή συνήθεια.

Η προσέγγισή του Bean Bar είναι ότι αποφεύγει να μιμηθεί τα κλασικά coffee shops που δραστηριοποιούνται στην αγορά.

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Επενδύουμε στο μέλλον του τουριστικού τομέα, έρχονται σχέδια κινήτρων
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Salamis Tours μετά την εξαγορά από την E.V.H. Investments Limited
Έσοδα ρεκόρ και ισχυρά κέρδη για Emirates το οικονομικό έτος 2024-2025
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ν. Χατζηγεωργίου: Αρνητικές συνέπειες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από Airbnb, θετικές για οικονομία
Συμμετοχή Κύπρου στο έργο IndusTour-Interreg Europe για προώθηση βιομηχανικού τουρισμού μέσω ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ελληνικό τουρισμό-Οι τρεις προκλήσεις
Συνεχίζεται η ψηφιοποίηση πληροφοριών από ΕΤΑΠ Πάφου-Σε εξέλιξη η δημιουργία 18 νέων έξυπνων πινακίδων
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης