powered by

Προς πώληση φιλέτο €1 εκατ. στη Λάρνακα

Δύο εφαπτόμενα τουριστικά τεμάχια, τα οποία βρίσκονται σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Κοινότητα Πύλα της Επαρχίας Λάρνακας, πωλεί μέσω της τελευταίας της καμπάνιας η Altamira. Πρόκειται για ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα, η οποία πωλείται έναντι €1 εκατ.

Τα δύο τεμάχια βρίσκονται σε απόσταση περί τα 250 μέτρα βόρεια της θάλασσας και περί τα 215 μέτρα βόρεια του «Palm Beach Hotel».

Τα ακίνητα είναι ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών όπως εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, υπεραγορές κα.  Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τη θάλασσα και τον αυτοκινητόδρομο.

Αποτελούν ιδανική επιλογή για επένδυση για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, για τουριστική και οικιστική ανάπτυξη.

 

 

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού