Powered by

Επαναρχίζουν οι πτήσεις από το Ισραήλ προς την Κύπρο

Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει την έναρξη πτήσεων από το Ισραήλ, από τις 6 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η πληροφόρηση που ο Σύνδεσμος έχει είναι ότι  από τις 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν πάλι πτήσεις από το Ισραήλ και θα είναι τρεις καθημερινώς, εκ των οποίων δύο προς Πάφο και μία προς Λάρνακα. Σημείωσε όμως ότι η κατάσταση είναι πολύ ρευστή.

"Με αυτή την εξέλιξη θα υπάρχει αύξηση της ταξιδιωτικής ροής προς την Κύπρο που θα βοηθήσει τις πολύ χαμηλές πληρότητες του Σεπτεμβρίου", είπε.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης πως ήδη  έχει ξεκινήσει η κίνηση από την Βρετανία προς τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου, όμως δεν υπάρχει ακόμη τέτοια δυναμική, ούτως ώστε,  να υπάρχει σοβαρή αλλαγή στις πληρότητες του Σεπτεμβρίου . 

"Αναμένουμε ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα είναι καλύτερο διότι υπάρχουν οι διακοπές των σχολείων, άρα οι οικογένειες των Βρετανών τουριστών  αναμένεται ότι θα ταξιδέψουν", σημείωσε.

Σε σχέση με τον Αύγουστο ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως ο μέσος όρος των πληροτήτων που κατέγραψαν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Πάφου τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού δεν ξεπέρασε το  60%.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Δημήτρης Νησιώτης: Ενισχύεται δυναμικά το οικοσύστημα της πληροφορικής-Να μπει σε θέση οδηγού το κράτος
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Άνοιξε ο δρόμος για αποθήκευση ενέργειας στο δίκτυο ηλεκτρισμού-Πού θα τοποθετηθούν και ποιας ισχύος θα είναι
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με ΤΝ και πώς η EY μετασχηματίζει τις ελεγκτικές της υπηρεσίες-O σχεδιασμός τετραετίας
Ευγ. Ευγενίου: Πέρασε το μήνυμα στις ινδικές επιχειρήσεις-Βάση για δραστηριοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά η Κύπρος
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Προς έγκριση από το Ecofin το τροποποιημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου