powered by

Μοναδικές γεύσεις ασιατικής κουζίνας στο πιο ρομαντικό περιβάλλον

Υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό το καλοκαίρι από τη μοναδική ασιατική fusion κουζίνα; Οι δροσερές σαλάτες, τα ολόφρεσκα sushi, τα λαχταριστά poke bowls είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η ασιατική κουζίνα στους λάτρεις των γεύσεων της Άπω Ανατολής. Η εμπειρία από ένα τέτοιο ασιατικό γεύμα «απογειώνεται» όταν συνοδεύεται από μια ρομαντική, ήσυχη ατμόσφαιρα δίπλα από το κύμα, με φωτισμό που ηρεμεί, τα πιο δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της θάλασσας!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε που μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία στη χώρα μας. Τοποθετημένο εντός του πεντάστερου ξενοδοχείου The Ivi Mare στην Πάφο, το εστιατόριο Akakiko υποδέχεται τους επισκέπτες στον εξωτερικό του χώρο. Η πανοραμική θέα της θάλασσας δένει απόλυτα με την elegant διακόσμηση της ξενοδοχειακής μονάδας, δημιουργώντας μια φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα.

Το μενού του Akakiko περιλαμβάνει πολυάριθμες επιλογές: σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. Βάλτε στο πιάτο σας τις πιο πλούσιες γεύσεις και περιπλανηθείτε σε ανεξερεύνητα για τον ουρανίσκο γαστριμαργικά μονοπάτια.

Οι σεφ του Akakiko στο The Ivi Mare ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στα μάτια σας, αμέσως μετά την παραγγελία. Έτσι οι γεύσεις παραμένουν ζωντανές, αναλλοίωτες και αυθεντικές!

Απευθυνόμενο αποκλειστικά σε ενήλικες, το Akakiko βρίσκεται εντός του The Ivi Mare στην Πάφο και προσκαλεί όσους θέλουν να ζήσουν μια ολοκληρωμένη ασιατική εμπειρία γεύσεων κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό να το επισκεφθούν!

Για κρατήσεις και παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 26913955 ή επισκεφθείτε το www.akakiko.com.cy.

 

 

Δειτε Επισης

Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Jean Bouquot (IFAC): Διεθνές παράδειγμα επιτυχίας η Κύπρος-Αναγνώριση συμβολής του ΣΕΛΚ από την Αννίτα
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
BPW Cyprus: Δυναμική παρουσία στο συνέδριο της BPW Europe στη Μάλτα
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad