powered by

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εμπιστεύεται την Dale Carnegie Κύπρου

Στέφτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνεργασία μεταξύ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και της Dale Carnegie Κύπρου, με την ολοκλήρωση του παγκοσμίου φήμης προγράμματος, 9 εβδομάδων DaleCarnegieCourse – SkillsForTheSuccess.

Το πρόγραμμα DaleCarnegie- SkillsforSuccess πρωτοπαρουσιάστηκε από τον ιδρυτή της Dale Carnegie πριν 100 χρόνια και από τότε, παίρνοντας ανανεωμένη  μορφή και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και της εξελίξεις της κάθε περιόδου, έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 80 χώρες.

Επεξεργάζεται τις απαιτούμενες δεξιότητες των ανθρωπίνων σχέσεων έτσι ώστε να ευδοκιμήσουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Προσφέρει  στα στελέχη των επιχειρήσεων και των οργανισμών τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εξοπλιστούν και να μπορούν να  επικοινωνούν στο προσωπικό τους με επαγγελματισμό και να επιλύουν τα καθημερινά και απρόβλεπτα προβλήματα που προκύπτουν με τρόπο εναρμονισμένο στο σήμερα.  Αναπτύσσει πως να ενισχύονται οι διαπροσωπικές σχέσεις, πως πρέπει να διαχειρίζεται το άγχος και να χειρίζεται τις μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας, αναπτύσσοντας μια στάση αφοσίωσης.

Το πρόγραμμα DaleCarnegie- SkillsforSuccess συμβάλει στην αντιμετώπιση πολύπλοκων προσκλήσεων. Δουλεύει την ευστροφία του σημερινού ηγέτη και παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη της αρμονίας των ομάδων.

Επαναπροσδιορίζει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες που απαιτούνται από έναν σύγχρονο Ηγέτη εμπνέοντας τους άλλους να αναλάβουν πρωτοβουλία και να καινοτομήσουν επιφέροντας τα απαιτούμενα και ποθητά αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις του για τη συμμετοχή της Διοικητικής Ομάδας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στο πρόγραμμα, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Κύριος Νίκος Στυλιανού,  ανάφερε τα ακόλουθα

«Το πρόγραμμα Dale Carnegie – Skills for Success μας επέτρεψε να εντοπίσουμε τους τομείς βελτιώσεις μας ως ομάδα, καθώς και κάθε ένας μας ξεχωριστά. Το πρόγραμμα των 9 εβδομάδων μας έδωσε πρακτικά και ουσιαστικά εργαλεία για καλύτερη επικοινωνία και καθοδήγηση των ομάδων μας, καθώς και μεταξύ μας.

Εντυπωσιαστήκαμε όλοι οι συμμετέχοντες με το πόσο άνετα ο εκπαιδευτής μας Giovanni Virardi έκανε την ομάδα να νιώσει, γεγονός που μας ώθησε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε πολύ καλύτερα για την επίλυση δύσκολων ζητημάτων συλλογικά, κατ’ επέκταση ωθώντας το Πανεπιστήμιο να επιτύχει τους στόχους του

Η Dale Carnegie Κύπρου θέλει να ευχαριστήσει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) για την εμπιστοσύνη και τη συνέχιση της συνεργασίας με τα προγράμματα της.

Δειτε Επισης

Η Capital.com ενισχύει την προστασία των πελατών της Ε.Ε. με ασφαλιστική κάλυψη €1 εκατ.
Κέντρο Φροντίδας και κατοικιών για ΑμεΑ συνολικού προϋπολογισμού μέχρι €2 εκατ. από τον όμιλο Eurobank
Πάνω από 1000 συμμετέχοντες στο Διεθνές Συνέδριο Ναυτιλιακή Κύπρος-Στο επίκεντρο κρίσιμα θέματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας
Δύο γενιές, ένα όραμα: Η οικογένεια Καραμοντάνη στο INSPIRE 2025
Η Νικολέττα Χαραλάμπους στο INSPIRE 2025: Από την αρχή, με επιμονή και φαντασία
Ο δημοφιλής ηθοποιός Owen Wilson το νέο πρόσωπο της Wolt+
Παν. Νεάπολις Πάφος: Συμμετοχή στην πρώτη Διαπανεπιστημιακή Επιτροπή Ισότητας των Κυπριακών Πανεπιστημίων
Έκθεση Βιωσιμότητας 2024 της Philip Morris International-Πρόοδος στο όραμά της για έναν κόσμο χωρίς καπνό τσιγάρου
AskWire: Κυπριακή διάκριση στον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
Πενήντα χρόνια American College-Τιμή στους φοιτητές και το μέλλον της εκπαίδευσης