Powered by

Αγία Νάπα: Στόχος η ασφάλεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών

Στόχος του Δήμου Αγίας Νάπας είναι η ασφάλεια και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της στις παραλίες, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο επιθεωρητής παραλιών του Δήμου, Δημήτρης Πατέρας, εκφράζοντας ικανοποίηση για την προσέλευση επισκεπτών το Σαββατοκύριακο.

Πρόσθεσε ότι το Σάββατο 14 Αυγούστου μαζί με τον Δήμαρχο Χρήστο Ζαννέττου επισκεφθήκαμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου από την Αγία Θέκλα μέχρι τον Κόννο «προκειμένου να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τι ακριβώς γίνεται αυτή τη περίοδο». «Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με το προσωπικό των παραλιών αλλά και με τους ναυαγοσώστες και ανταλλάξαμε απόψεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και την ασφάλεια όλων των επισκεπτών, ντόπιων και ξένων», ανέφερε.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, συνέχισε «διαθέτει 30 εισπρακτικά σημεία για κρεβατάκια και ομπρέλες και 10 σημεία στα οποία υπάρχουν πύργοι ναυαγοσωστών. Σε όλες τις επισκέψεις μας, το προσωπικό εργαζόταν κανονικά, πυρετωδώς αφού το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Αυγούστου, πάρα πολύς κόσμος επισκέφθηκε τις παραλίες της Αγίας Νάπας».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Πατέρας είπε πως «μεταξύ των καθηκόντων του κάθε εισπράκτορα στα σημεία ενοικίασης ομπρελών και κρεβατιών, είναι και ο καθημερινός καθαρισμός των κρεβατιών, λόγω του κορωνοϊού, ούτως ώστε ο κάθε επισκέπτης που τα χρησιμοποιεί, να γνωρίζει ότι είναι απολύτως καθαρό. Ο Δήμαρχος εξέφρασε προσωπικά τις ευχαριστίες του σε όλο το προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας, για την άψογη οργάνωση και προσπάθεια να παρέχουν ύψιστη ασφάλεια και εξυπηρέτηση στους επισκέπτες μας».

Σημείωσε ακόμα ότι «τόσο τα άτομα της ναυαγοσωστικής μονάδας όσο και τα άτομα που εργάζονται στα κρεβατάκια, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, μέσα από την πρόκληση της πανδημίας, να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν τον κάθε επισκέπτη».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον είναι ικανοποιημένος από την επίσκεψη του κόσμου στις παραλίες της Αγίας Νάπας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είπε πως «πήγαμε πάρα πολύ καλά. Αυτό το διάστημα επισκέπτονται την Αγία Νάπα και τις παραλίες της και αρκετοί τουρίστες, μεταξύ των οποίων Ρώσοι, Βρετανοί, Γάλλοι και Ιταλοί, όχι βεβαίως στο ποσοστό που είχαμε το 2019, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με ΤΝ και πώς η EY μετασχηματίζει τις ελεγκτικές της υπηρεσίες-O σχεδιασμός τετραετίας
Ευγ. Ευγενίου: Πέρασε το μήνυμα στις ινδικές επιχειρήσεις-Βάση για δραστηριοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά η Κύπρος
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος
Προς έγκριση από το Ecofin το τροποποιημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Χρυσήλιος Πελεκάνος: Τι έρχεται να κάνει η Drone Destination στην Κύπρο και ο στόχος για απευθείας πτήσεις με Ινδία
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο