powered by

ΕΚΚ: Παρέτεινε την αναστολή άδειας λειτουργίας της Depaho

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης 9.7.2021, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ανακοίνωσε ότι η αναστολή της άδειας λειτουργίας της Κυπριακής Εταιρείας Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών Depaho Ltd παρατείνεται και έχει χορηγηθεί στην Εταιρεία προθεσμία δύο μηνών για να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες προς συμμόρφωση με τις σχετικές διατάξεις του περί Επενδυτικών Υπηρεσιών και Δραστηριοτήτων και Ρυθμιζόμενων Αγορών Νόμου του 2017 και του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 600/2014.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΚ, καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής της άδειας λειτουργίας της, η εταιρεία δεν επιτρέπεται να παρέχει/ασκεί επενδυτικές υπηρεσίες/δραστηριότητες, να συνάπτει επιχειρηματική σχέση με οποιοδήποτε πρόσωπο και να αποδέχεται οποιοδήποτε νέο πελάτη, να διαφημίζει τον εαυτό της ως παροχέα επενδυτικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία, εφόσον οι υφιστάμενοι πελάτες της το επιθυμούν, δύναται να ολοκληρώσει όλες τις ενώπιον συναλλαγές της ιδίας και των πελατών της, ως οι οδηγίες τους, καθώς επίσης να αποδώσει όλα τα κεφάλαια και τα χρηματοοικονομικά μέσα που αναλογούν στους πελάτες της.

Δειτε Επισης

Στο Ανώτατο με αίτημα Γενικού Εισαγγελέα η τύχη έφεσης σε υπόθεση κουρέματος-Γιατί παραπέμφθηκε από το Εφετείο
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Ανέβηκε στις €62.164 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που εκδόθηκαν τον Μάιο
Τελική ευθεία για κουρεμένους με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων-Πώς υπολογίζεται η αποζημίωση
Επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στις επενδύσεις στην Κύπρο η Sophic-Ξεπερνά τα €100 εκατ. σε συνολικές αγορές
Νάγκελ (ΕΚΤ): Πρέπει να παραμείνουμε ευέλικτοι σχετικά με τα επιτόκια
Επεκτείνουν την συνεργασία τους Eurobank και NPCI International-Εμβάσματα από Κύπρο προς Ινδία μέσω UPI
Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τεχνοκράτες Λιθουανίας και Ολλανδίας