Powered by

Προωθητικό φιλμάκι για το περιφερειακό μουσείο αγροτικής ζωής Ακάμα στην Δρούσια

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης  της υπαίθρου της επαρχίας και με αφορμή την πενιχρή επισκεψιμότητα  που καταγράφει το εν λόγω μουσείο στην Κοινότητα Δρούσιας έχει σε εξέλιξη την δημιουργία προωθητικού φίλμ για γνωστοποίηση του χώρου και της ευρύτερης περιοχής.   

 

Με μια φρέσκια προσέγγιση και επαγγελματική εκτέλεση σεναρίου, με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά την ποιότητα, αναμένεται να παραχθεί ένα πολύ περιεκτικό, ποιοτικό και αποτελεσματικό προωθητικό εργαλείο ενάμιση λεπτού και ένα μικρότερο των 30 δευτερολέπτων.
 

Τα φιλμάκια αυτά θα αποσταλούν σε διάφορους ενδιαφερόμενους για χρήση ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν από την ΕΤΑΠ Περιφέρεαις Πάφου κατά κύριο λόγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχικά στις ψηφιακές προωθητικές εκστρατείες που τρέχουν αυτή την περίοδο μέχρι και τον Αύγουστο.   

 

 

Δειτε Επισης

Ταξίδια: Οι δέκα ανερχόμενοι προορισμοί για το 2025-Ανάμεσά τους ένα ελληνικό νησί(vid)
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες της Hermes για επέκταση της συνδεσιμότητας της Κύπρου...Οι νέες αγορές-στόχοι
Αυξημένες οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας τον Φεβρουάριο
Τα Coffeehouse παρουσιάζουν το νέο 100% Arabica Specialty Blend
Επέστρεψε πλήρως ανακαινισμένο το Yianna Marie στον Πρωταρά
Ανοίγει ο εξωτερικός χώρος του La Petite Maison στο Parklane-Επίσημο opening με ένα μοναδικό πάρτι
Η ΕΤΑΠ επαναφέρει για το επόμενο δίμηνο τη δωρεάν εκδρομή στον Ακάμα
Ονειρεμένες βραδιές στο Anaïs Restaurant & Bar του City of Dreams Mediterranean