Όλες οι λεπτομέρειες της εξαγοράς SPAR από Ioannides

Η δημόσια Εταιρεία Ermes Department Stores Plc ανακοινώνει ότι, μέσα στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Εταιρείας να μην συνεχίσει τη δραστηριότητα λιανικού εμπορίου τροφίμων, δεδομένου ότι οι αδελφές εταιρείες Argosy Trading Co. Ltd και Cassandra Trading Ltd, μέλη του Ομίλου CTC, είναι εισαγωγείς και μεγάλοι προμηθευτές υπεραγορών και καταστημάτων λιανικού εμπορίου, ως επίσης και περιπτέρων, ξενοδοχείων και εστιατορίων, έχει διαθέσει τη δραστηριότητα του καταστήματος SPAR στη Λάρνακα, ώστε να μην ανταγωνίζεται τους εν λόγω πελάτες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Στις Υπεραγορές Ιωαννίδης περνά το SPAR LARNACA

H διάθεση για επενδύσεις και το project bank του Invest Cyprus

Νέα ανώμαλη προσγείωση με ματαίωση πτήσεων από TUI
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο ΧΑΚ, ο αγοραστής του καταστήματος που δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο 2018, είναι η εταιρεία SDT Ioannides Bros Ltd, η οποία θα συνεχίσει τη δραστηριότητα υπό την δική της εμπορική επωνυμία.

Στο €1.510.000 το deal
Η εξαγορά έτυχε της έγκρισης της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού.

Η τιμή πώλησης είναι €1.510.000, που συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό του καταστήματος και αποθέματα. Το τίμημα θα καταβληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής που υπολογίζεται να γίνει εντός του πρώτου 15ημέρου του Ιουλίου.

Προστίθεται ακόμα ότι η συναλλαγή δεν σχετίζεται ούτε επηρεάζει τα συμφέροντα οποιουδήποτε αξιωματούχου της Εταιρείας, και γίνεται σε καθαρά εμπορική βάση.

Καταληκτικά, τονίζεται ότι η εν λόγω συναλλαγή είναι επωφελής για την Εταιρεία, και ως αποτέλεσμα αυτής και με τον τερματισμό των δραστηριοτήτων SPAR στο Ολύμπια Λεμεσού και των δραστηριοτήτων του καταστήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου και Κρήτης στη Λευκωσία, η εταιρεία θα επικεντρωθεί και θα αναπτύξει τις υπόλοιπες δραστηριότητές της.

Δειτε Επισης

Κρατικό περίπτερο της Κύπρου στην 30η έκδοση της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Gulfood 2025
Η μοναδική ευκαιρία που δίνει στους χρήστες του το MyPetrolina app ενόψει Πάσχα
Πάτησε φρένο η αγορά αυτοκινήτου...Ετήσια μείωση 8,8% στις συνολικές εγγραφές το πρώτο δίμηνο του 2025
Warpoint: Μια αρένα εικονικής πραγματικότητας έρχεται στο Mall of Engomi
Ανεβασμένο το λιανεμπόριο σε έναν δύσκολο Γενάρη-Οι στυλοβάτες, η δυναμική των υπεραγορών και πώς κινήθηκαν οι άλλοι τομείς
Σε τροχιά ανάπτυξης η ONE Light...Το εργοστάσιο στην Κίνα, η επένδυση στην έρευνα και οι νέες εγκαταστάσεις(pics&vid)
Τα Women’s Worldwide Car of the Year Awards επιβραβεύουν το Hyundai Santa Fe
H Lidl Κύπρου γιορτάζει τα 15α της χρόνια με επετειακό διαγωνισμό
Ανακλήθηκαν οι διορισμοί Ερευνητικής για τους takata από το Υπουργικό-Αποφασίζει ο Γ. Σαββίδης για τη σύστασή της
ΗΠΑ: Εξαιρεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες από τους δασμούς για έναν μήνα ο Τραμπ-Ποιος ο στόχος