Διεθνής Διάκριση για τους φοιτητές Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Χαρίκλεια-Νεφέλη Γούτου, Αλκιβιάδης Κωνστάνταρος και Κωνσταντίνος Δελλής, διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό διαμεσολάβησης και έλαβαν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο βραβείο αντίστοιχα. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον διεθνή μη κερδοσκοπικό φορέα Weinstein International Foundation που επικεντρώνεται στη διαμεσολάβηση και την επίλυση διαφορών.

Οι φοιτητές παρακολούθησαν επιμορφωτικά σεμινάρια και είχαν την ακαδημαϊκή υποστήριξη από τον Λέκτορα της Νομικής Σχολής Δρ. Χαράλαμπο Σταμέλο. Η βαθμολόγηση των γραπτών έγινε από Επιτροπή έξι Καθηγητών από όλες τις Νομικές Σχολές της Κύπρου με ανωνυμοποίηση των γραπτών.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στα Αγγλικά σε εννέα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, και δόθηκαν χωριστά βραβεία σε φοιτητές κάθε χώρας.

Η διάκριση αυτή των φοιτητών της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έρχεται να επιβεβαιώσει την συνεχή προσπάθεια, το υψηλό επίπεδο σπουδών, την διεθνοποίηση που αποτελεί βασικό άξονα του προγράμματος σπουδών, αλλά και την επιλογή θεμάτων αιχμής όπως η διαμεσολάβηση.

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)