The Oak Residence από την Photos Photiades Homes

Η οικιστική ανάπτυξη από την Photos Photiades Homes συνεχίζεται με μια νέα ξεχωριστή κατοικία στο όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον του Carolina Park, λίγο έξω από την Λευκωσία.

Η “The Oak” είναι μια μοναδική κατοικία με σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Eraclis Papachristou Architects. Η κατοικία “The Oak” έχει σχεδιαστεί σε τρία προνομιακά οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1855m2. Περιλαμβάνει 590m2 καλυμμένων χώρων που μεταφράζεται σε άνετα δωμάτια και open plan κοινοχρήστους χώρους που περιλαμβάνουν δυο σαλόνια, τραπεζαρία και μια εντυπωσιακή κουζίνα που θα ήθελε κάθε σεφ, με υπεροχή θεά στους κήπους και την πισίνα. Ένα υπνοδωμάτιο για καλεσμένους και ένας ήσυχος χώρος γραφείου συμπληρώνουν το ισόγειο. Τέσσερα υπνοδωμάτια με το κάθε ένα να διαθέτει το δικό του ξεχωριστό μπάνιο και πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες με θεά τους κήπους και την πισίνα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει δική του βεράντα, καθώς επίσης και δωμάτιο γκαρνταρόμπας.

Στους κήπους, το πράσινο με το μπλε χρώμα της πισίνας, χαρίζουν στιγμές και εικόνες απολυτής ηρεμίας. Οι μεγάλες καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, ο χώρος μπάρμπεκιου και μπαρ, καθώς και οι τρεις καλυμμένοι χώροι σταθμεύσεις προσδίδουν μια ιδιαίτερη άνεση και πολυτέλεια  στην κατοικία.

Η Photos Photiades Homes, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων και πρωτίστως στην ανάπτυξη οικιστικών έργων με υψηλές προδιαγραφές. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την “The Oak”, καθώς και για άλλα έργα της Photos Photiades Homes, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα photiadeshomes.com ή να επικοινωνήσετε με την ομάδα της εταιρίας στο 22452000 και info@photiadeshomes.com.

Δειτε Επισης

Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Γιατί είναι τόσο καίριος ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στην οικονομική διπλωματία
Αλέξης Βαφεάδης: Νέος εργολάβος για τον δρόμο Πάφου-Πόλεως τον Σεπτέμβριο...«Δεν έχουμε χάσει λεφτά»
Οικιστική ανάπτυξη €10 εκατ. από την Celicandia στην Πέγεια
Μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα από την Altamira Real Estate
Κ. Κωνσταντή: Απαιτούνται γενναίες αποφάσεις και τομές για τα έργα του δημοσίου
Άμεσο τερματισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων ζητά το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών
Μ. Λάμπρου: Το δεύτερο εξάμηνο του 2026 αρχίζουν τα έργα για τον δρόμο Τάφοι των Βασιλέων-Κόλπος των Κοραλλίων
Σε αλματώδη πορεία η αδειοδότηση μη οικιστικών κτιρίων-Μεγαλύτερης αξίας και έκτασης
Piraeus Residences by Cyfield: Nέα μοντέρνα οικιστική ανάπτυξη στη Λευκωσία
Μικρή ετήσια άνοδος στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιανουάριο