powered by

Νέα εποχή καρτών Eurobank Cyprus

Η Eurobank Κύπρου εισάγει, πρώτη στην Κυπριακή αγορά, μια νέα γενιά καρτών από οικολογικό, βιοδιασπώμενο υλικό, υιοθετώντας τα διεθνή περιβαλλοντικά πρωτόκολλα στην τραπεζική λειτουργία συμπεριλαμβανομένων των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Στο εξής όλες οι νέες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Eurobank Κύπρου για ιδιώτες και επιχειρήσεις, αλλά και όσες κάρτες ανανεώνονται ή επανεκδίδονται, κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενο υλικό, για την παραγωγή του οποίου απαιτείται μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και παράγονται σημαντικά χαμηλότερες εκπομπές θερμοκηπίου.

Στόχος είναι η εφαρμογή, στην πράξη, της περιβαλλοντικής στρατηγικής της Τράπεζας, με σκοπό τη σημαντική μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και η ενίσχυση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι νέες κάρτες, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό ως τώρα πλαστικό, μπορούν να ανακυκλωθούν ή να κομποστοποιηθούν, αποτελούν δηλαδή ένα απολύτως «πράσινο» προϊόν, διατηρώντας όμως ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές αντοχής και προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την μορφή (design) στις πιο σύγχρονες διεθνείς τάσεις. Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη τάση, παγκοσμίως, γεγονός που συμβαδίζει με την επιλογή της Τράπεζας και του Ομίλου Eurobank να πρωτοπορεί και να καινοτομεί με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο.

Mε αφορμή την κυκλοφορία των νέων καρτών, ο Αχιλλέας Μαλλιώτης, Γενικός Διευθυντής Eurobank Κύπρου,  δήλωσε: «H έμπρακτη στήριξη οικολογικών ενεργειών που συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας νέας επιχειρηματικής φιλοσοφίας με σταθερή επιλογή τη βιώσιμη ανάπτυξη, αποτελεί μία στρατηγική επιλογή της Eurobank Κύπρου. Επιλέξαμε ένα προϊόν ευρείας χρήσης όπως οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ως το ιδανικό μέσο για να εφαρμόσουμε μια από τις πολλές οικολογικές μας πρωτοβουλίες για την έμπρακτη και ενεργή συμμετοχή στην παγκόσμια κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και ενίσχυση της πράσινης οικονομίας. Επίσης, στόχος μας αποτελεί η καλλιέργεια και η περαιτέρω  προώθηση της αξίας αυτής στους πελάτες μας».

Η νέα γενιά καρτών της Τράπεζας, συνδυάζει την τελευταία τάση στην παγκόσμια αγορά υιοθετώντας ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως, μοντέρνο κάθετο  εικαστικό, με το σύνολο των στοιχείων στην πίσω όψη της κάρτας ακολουθώντας τη νέα διεθνή τάση και ευκολία για τον χρήστη μέσω διακριτού, κόκκινου η χρυσού περιγράμματος, ώστε να ξεχωρίζει την κάρτα στο πορτοφόλι του με μια ματιά .

Δειτε Επισης

Ενισχύθηκε το πλαίσιο κατά ξεπλύματος χρήματος στην Κύπρο-Η νέα έκθεση της Moneyval
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad
Το «ταμείο» στις επενδυτικές σχέσεις Κύπρου και Ινδίας…Κάθοδος εταιρειών, νέες υπηρεσίες και μνημόνια συνεργασίας
Δώδεκα χρόνια στρατηγικής προόδου για το οικοσύστημα επενδυτικών ταμείων της Κύπρου
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Στο Ανώτατο με αίτημα Γενικού Εισαγγελέα η τύχη έφεσης σε υπόθεση κουρέματος-Γιατί παραπέμφθηκε από το Εφετείο
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες