powered by

HORECA: To κορυφαίο trade show της χρονιάς

Με την επιβολή περιοριστικών μέτρων στη διακίνηση που εφαρμόστηκαν με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μαζικής εστίασης και τον κλάδο των ξενοδοχείων ανέστειλαν την λειτουργία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας αρκετά προβλήματα και σημαντικές προκλήσεις. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις διαμόρφωσαν ένα νέο τοπίο στον κλάδο και ώθησαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξέλιξη, ανάπτυξη, ανανέωση και αλλαγή.

Το κορυφαίο trade show της χρονίας, HORECA-Gastronomia Expo 2021, που διοργανώνουν οι Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου και ΙΜΗ, πραγματοποιείται στις 5-7 Νοεμβρίου 2021 και όπως και άλλες εκδηλώσεις είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής και θα φιλοξενήσει τις εταιρίες leader, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο.

Μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων, στόχος της έκθεσηςείναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, «H κουζίνα του χθες και του σήμερα», εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Η HORECA-Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995, κάθε δύο χρόνια, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, όπως και επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και δη τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν σχέση με την ποιοτική κουζίνα και το καλό φαγητό να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες Chef, μέλη του Σ.Α.Κ. και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι διατηρούν το όνομα της χώρας μας υψηλά στους γαστρονομικούς δείκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Jean Bouquot (IFAC): Διεθνές παράδειγμα επιτυχίας η Κύπρος-Αναγνώριση συμβολής του ΣΕΛΚ από την Αννίτα
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
Ενισχύθηκε το πλαίσιο κατά ξεπλύματος χρήματος στην Κύπρο-Η νέα έκθεση της Moneyval
BPW Cyprus: Δυναμική παρουσία στο συνέδριο της BPW Europe στη Μάλτα