H Ancoria Insurance στηρίζει την κυπριακή ναυτιλία με τρεις νέες υποτροφίες
07:35 - 17 Μαΐου 2021

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ancoria Insurance συνεχίζει τη στήριξη του ναυτιλιακού τομέα στην Κύπρο με τρεις νέες υποτροφίες. Οι επιτυχόντες για το έτος 2021, Μιχάλης Μενελάου, Παναγιώτα Πάρη και Σόφη Ελευθερίου, θα λάβουν πλήρεις υποτροφίες για τα μαθήματα που απαιτούνται για την απόκτηση της ιδιότητας Μέλους (MICS) στο Institute of Chartered Shipbrokers (ICS).
Η Πρόεδρος του ICS Κύπρου, κ. Χριστίνα Χριστοφόρου, σχολιάζοντας τις εν λόγω υποτροφίες δήλωσε: «Στο πλαίσιο των υποτροφιών αυτών, η Ancoria προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να επικεντρωθούν στην επαγγελματική τους κατάρτιση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ancoria Insurance, καθώς μέσω της οικονομικής στήριξής της, νέοι επαγγελματίες θα μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους και να εξελιχθούν επαγγελματικά, γινόμενοι μέλη του ICS Ηνωμένου Βασιλείου.
Τα μέλη του ICS ανήκουν σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίκτυο καταξιωμένων και ικανών επαγγελματιών, οι οποίοι εργάζονται συνεχώς για τη βελτίωση των επαγγελματικών και δεοντολογικών προτύπων του κλάδου. Με την υποστήριξη και ευγενική χορηγία της Ancoria Insurance, οι επιτυχόντες θα έχουν τις προοπτικές για ένα λαμπρό μέλλον πραγματοποιώντας τα όνειρά τους».
Η παραχώρηση των πιο πάνω υποτροφιών εντάσσεται στο πολυετές πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ancoria Insurance, η οποία μέσω του κύριου μετόχου της, του Sievert Larsson Scholarship Foundation, διανέμει τα κέρδη της για να συνδράμει στη μόρφωση υποσχόμενων νεαρών ατόμων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.