Powered by

Χ. Γεωργιάδης: Μπορούν να βρεθούν λύσεις για τα κέντρα αναψυχής

Συνάντηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του κόμματος, Χάρη Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε "πως τα όσα διεκδικεί ο τομέας των κέντρων αναψυχής είναι αιτήματα που μπορούν να αξιολογηθούν θετικά στη βάση της βελτιωμένης επιδημιολογικής κατάστασης".

«Ο τομέας των κέντρων αναψυχής, της εστίασης γενικότερα, είναι από τους πιο σημαντικούς στην κυπριακή οικονομία και αναγνωρίζουμε απόλυτα ότι είναι ένας από τους τομείς που πλήγηκε περισσότερο από την πανδημία, την κρίση που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο", ανέφερε.

Πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πως "θα μεταφέρουμε, θα συζητήσουμε τα ζητήματα αυτού του τομέα με την κυβέρνηση, με τη βάσιμη προσδοκία ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις που χωρίς να διακυβεύουν την καλή επιδημιολογική πορεία, να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την οικονομική δραστηριότητα ειδικά για αυτόν το μεγάλο και σημαντικό τομέα».

Ο ΓΓ του Συνδέσμου, Φάνος Λεβέντης, ο οποίος συνοδευόταν στη συνάντηση από μέλη του, είπε πως "παραθέσαμε το αίτημά μας, τεκμηριώσαμε τις θέσεις μας γύρω από το συγκεκριμένο αίτημα το οποίο έχει να κάνει με την επέκταση της ισχύος των διαγνωστικών τεστ που απαιτούνται για να προσέρχεται κάποιος στα κέντρα αναψυχής".

"Πιστεύω ότι οι θέσεις μας έχουν ακουστεί με κατανόηση και αυτό που προσδοκούμε είναι ότι θα μεταφερθούν στο ψηλότερο επίπεδο εκεί που απαιτείται, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να έχουμε μια ρύθμιση στο πρόβλημα αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα", σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Lordos Hotels: Αλλαγές στη σύνθεση Επιτροπών μετά την αποχώρηση Θωμά Καζάκου
Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για φοιτητική μέριμνα-Πότε αρχίζει η διαδικασία
Caffè Nero: Ο χειροποίητος ιταλικός καφές που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο
Θ. Λουκαΐδης: Τα success stories των κυπριακών startups, ο ρόλος του ΙδΕΚ και η ραγδαία ανάπτυξη του οικοσυστήματος
Η επέκταση του αποτυπώματος της Eurobank στην Κύπρο και οι στόχοι της Κυβέρνησης με τους οποίους ευθυγραμμίζεται
Οι τομείς όπου βλέπει πεδίον δόξης λαμπρόν για συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα το κράτος
Οι επιστήμονες που διακρίθηκαν στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ (pics)
Ν. Χριστοδουλίδης: Όραμα η ουσιαστική ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κόμβου καινοτομίας και τεχνολογίας
Αντώνης Αντωνίου: Οι επιχειρήσεις που επένδυσαν στην έρευνα μετέτρεψαν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες
Ανδρέας Ευσταθίου: Στοχευμένες δράσεις από ΙδΕΚ για τη μόχλευση περισσότερων ιδιωτικών επενδύσεων