Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Απόκτησε ακίνητο σε στυλ...Uber

H M.Residence αναβαθμίζει την εμπειρία των καταναλωτών και σε Android.

Η M.Residence που θυμίζει περισσότερο με start up επιχείρηση παρά με κτηματομεσιτικό γραφείο, συνεχίζει να εκπλήσσει με τις καινοτομίες της και για ακόμα μια φορά αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά  τον τρόπο με τον οποίον οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές ξεναγούνται και αγοράζουν ακίνητα, συντομεύοντας και απλουστεύοντας τις διαδικασίες, ακόμη και με διαδικασία on-demand. 

Εφαρμογή εμπνευσμένη από το Silicon Valley  
Εμείς έχουμε δοκιμάσει τη νέα εφαρμογή της M.Residence και έχουμε εντυπωσιαστεί! Η εφαρμογή M.Residence NOW, λειτουργεί πανομοιότυπα με τις γνωστές εφαρμογές υπηρεσιών ταξί στο εξωτερικό, στέλνοντας ειδοποιήσεις στον χρήστη όταν βρίσκεται κοντά σε ακίνητο που ταιριάζει με τις προτιμήσεις του. Η εφαρμογή αποτελεί ένα τεράστιο βήμα στη ψηφιακή μεταμόρφωση, τόσο για την εταιρεία όσο και για την βιομηχανία στο σύνολό της, με το χώρο της κτηματαγοράς να μετατρέπεται σε ψηφιακό και on-demand.

Με τη διαδικασία αγοράς και πώλησης σήμερα να συνιστά μια αργή διαδικασία που περιλαμβάνει αρκετά emails, τηλεφωνήματα, μηνύματα, συναντήσεις, προσφορές, αντι-προτάσεις και αργές ανταποκρίσεις, το σύστημα αξιολογήσεων που προσφέρει η εφαρμογή καθιστά τους σύμβουλους ακινήτων πιο υπεύθυνους, επανακτώντας το κύρος τους στην αγορά, ιδιαίτερα για ένα επάγγελμα που υποτιμάται. 

 

M.ResidenceNOW - ψηφιοποιεί την παραδοσιακή διαδικασία
Εντυπωσιακή η πρακτικότητα και η έξυπνη τεχνολογία της εφαρμογής. Η M. Residence NOW δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν νέα ακίνητα καταχωρούνται στην αγορά, δίδοντας τους την ευχέρεια να τα βλέπουν άμεσα. Παράλληλα, όταν οι χρήστες βρίσκονται κοντά σε ακίνητο που πληροί τα αποθηκευμένα κριτήρια αναζήτησής τους, η εφαρμογή στέλνει push ειδοποιήσεις. Στη συνέχεια, ο χρήστης μπορεί άμεσα να ζητήσει να βρεθεί με τον αντιπρόσωπο σε πραγματικό χρόνο, σε στυλ Uber ή να τον συναντήσει στο ακίνητο. Ο χρόνος επικοινωνίας πραγματικά ελαχιστοποιείται και με δύο κλικ, ο χρήστης μπορεί άμεσα να βρει το ακίνητο των ονείρων του.

Όπως δήλωσε το Τμήμα Marketing & Innovation της M.Residence: «H εφαρμογή ΝΟW είναι ένα από τα 3 projects που θα ανακοινώσουμε το 2021 ως αποτέλεσμα της εξέλιξής μας και στροφής μας σε ψηφιακά κανάλια, καινούργιες τεχνολογίες και on-demand υπηρεσίες. Έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο να αναπτύξουμε τις δικές μας τεχνολογίες με μια ομάδα 3 προγραμματιστών που εργάζονται τα τελευταία 3 χρόνια, βελτιώνοντας συνεχώς την τεχνολογία, τον αλγόριθμο, τα χαρακτηριστικά της λειτουργικότητας κ.λπ. με γνώμονα πάντα την εμπειρία του καταναλωτή. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τις διαδικασίες με τις οποίες δουλεύει η αγορά ακινήτων στην Κύπρο. Στη συνεχή προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών μας, το όραμά μας είναι να εδραιωθούμε ως η πιο έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα ακινήτων, παρέχοντας στον καταναλωτή ψηφιακές εφαρμογές και καινοτομίες εξυπηρέτησης, όπως On Demand Services, AI, Chatbots και Ανάλυση Δεδομένων. Πιστεύουμε πως με την χρήση καινούργιων τεχνολογιών, πλατφόρμων και ιδεών, μπορούμε να αλλάξουμε και να αυτοματοποιήσουμε τον τρόπο διεξαγωγής των αγοραπωλησιών».

Η εφαρμογή συμβάλλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων για τους αγοραστές που προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού με Συμβούλους Ακινήτων. Η M.Residence NOW ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο χρόνο ανταπόκρισης της αγοράς από 24 ώρες σε λιγότερο από 15 λεπτά. 

Η εφαρμογή προσφέρεται σε λογισμικό iOS και σε Android.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Δειτε Επισης

Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
Altamira Real Estate: Δύο μεγάλες εκστρατείες με πέραν των 800 ακινήτων σε νέες μειωμένες τιμές
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού το θέμα του Ακάμα