Powered by

ΠΑΣΥΞΕ: Οδυνηρά, αλλά απαραίτητα τα μέτρα

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για 15ήμερο lockdown για αναχαίτιση της πανδημίας, όσο οδυνηρά κι αν είναι, εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι είναι απαραίτητα, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ).

«Ως ΠΑΣΥΞΕ, πιστεύουμε ότι το προσωρινό lockdown θα αποτελέσει ένα φραγμό στη μετάδοση των μολύνσεων και ταυτόχρονα θα ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας για να προχωρήσουν - με αυξημένους ρυθμούς - οι εμβολιασμοί, κάτι που όλοι επιθυμούμε», προσθέτει.

Αναφέρει, τέλος, ότι εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι στις 10 Μαΐου 2021 θα επαναλειτουργήσει η οικονομία και ο τουρισμός για όλους με τη χρήση του πράσινου διαβατηρίου που αποτελεί την «αχτίδα αισιοδοξίας» για το υπόλοιπο του χρόνου και εντεύθεν, που έτσι κι αλλιώς θα είναι ο νέος τρόπος διακίνησης εντός της ΕΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Wizz Air: Στην κορυφή της κατάταξης για τις χαμηλότερες εκπομπές μεταξύ μεγάλων αεροπορικών εταιρειών το 2024
Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ