Στο Metropolis Mall το μεγαλύτερο Zara της Κύπρου

Σημαντική παρουσία στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα θα έχει ο Όμιλος SAYWEAR, με το μεγαλύτερο κατάστημα Zara στην Κύπρο, το οποίο θα επεκτείνεται σε δύο ορόφους.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο concept των καταστημάτων Zara, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
 

Το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου, Metropolis Mall, έκτασης 39.000 τ.μ., το οποίο θα διαθέτει συνολικά 138 καταστήματα, ανάμεσά τους υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοποι και 1.450 χώροι στάθμευσης, τοποθετείται εντός καλοκαιριού.

Σε δύο ορόφους και με νέο concept το κατάστημα Zara
Το ολοκαίνουργιο διώροφο κατάστημα Zara, για το οποίο άρχισαν να υλοποιούνται οι εργασίες από τον Φεβρουάριο του 2021, θα έχει το ανανεωμένο concept των Zara.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κύπρος ενδεχομένως να συγκαταλέγεται στις πρώτες τρεις χώρες που θα εφαρμόσουν το ολοκαίνουργιο concpet των Zara.

Η νέα εμπειρία καταστήματος Zara στοχεύει  στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών του, στην ενσωμάτωση του καταναλωτή τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο φυσικό κατάστημα.

  

Με self-checkout
Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, το Zara έχει δημιουργεί ειδικό χώρο self-checkout, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να σκανάρουν τα προϊόντα και να πληρώσουν μόνοι τους για τις αγορές τους, εύκολα και με ασφάλεια.
 

 

 

Κόντρα στο ρεύμα η οικογένεια Σώζου Χουλιώτη
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα brands της Inditex, της μητρικής εταιρείας από την Ισπανία, η οποία αναπόφευκτα έχει επηρεαστεί από την πανδημία, θα έχουν παρουσία στο Metropolis Mall, ανάμεσά τους το Zara, το Zara Home, το Pull & Bear, το Bershka, το Oysho και το Massimo Dutti.

Ο Όμιλος SAYWEAR στην Κύπρο, της οικογένειας Σώζου Χουλιώτη, παρά την πανδημία, πάει κόντρα στο ρεύμα και ανοίγει καταστήματα πιο μεγάλα από ποτέ, πιο μοντέρνα, με νέα φιλοσοφία και αναβαθμισμένη εμπειρία καταστήματος. 

Την ίδια στιγμή προχωρά σε προσλήψεις προσωπικού, στηρίζοντας την κυπριακή οικονομία, την ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη πολλές αλυσίδες προχωρούν σε κλείσιμο καταστημάτων εξαιτίας της πανδημίας.

 

Zara Home
Στο Zara Home οι καταναλωτές θα βρουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως είδη κουζίνας, σαλονιού, υπνοδωματίου, μπάνιου, παιδικά και αρώματα.

 

  

Μία από τις καινοτομίες του καταστήματος είναι η νέα οθόνη αφής που θα τοποθετηθεί με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας αγορών.

 

 

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 25% στην εγγραφή οχημάτων την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2023
Αύξηση ελλείμματος εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τετράμηνο 2023
Πετρολίνα: Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω, εκπτωτικά κουπόνια για TGI Friday’s
Οι ξηροί καρποί RIFAI στην Βάσσος Ηλιάδης Λτδ
Οι επτά άξονες για περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους της Κύπρου
Υπεραγορές: Κερδίζουν έδαφος τα private labels, διαρκείς πιέσεις για αυξήσεις
Λαμπερά εγκαίνια στο νέο «Destination Porsche» στη Λεμεσό
Προσεχώς συνάντηση Υπ. Εμπορίου με νέα πρόεδρο και μέλη της ΕΠΑ για e-καλάθι
Αλλάζουν διευθυντή «Mall of Cyprus» και «Mall of Engomi»
Προοπτικές και προκλήσεις του τομέα Γάλακτος και Τυροκομίας στην Κύπρο