Powered by

Επιστροφή στα κέρδη για το ΧΑΚ

Στα κέρδη επέστρεψε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, έπειτα από δύο σερί πτωτικές συνεδρίες. Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο σε ποσοστό 0,47% κλείνοντας στις 59,70 μονάδες.

Ο Δείκτης FTSE/CySΕ 20 παρουσίασε άνοδο 0,45% κλείνοντας στις 35,40 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών περιορίστηκε στα χαμηλά επίπεδα των €48.228.

Με κέρδη έκλεισαν οι επιμέρους χρηματιστηριακοί δείκτες, με εξαίρεση τον τομέα των Επενδυτικών Εταιρειών που δεν κατέγραψε μεταβολή.  Η Εναλλακτική Αγορά κατέγραψε κέρδη 0,67%, τα Ξενοδοχεία 0,33% και η Κύρια Αγορά 0,23%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €22.825 (άνοδος 0,88% ' τιμή κλεισίματος €0,91). Ακολούθησαν οι μετοχές της Ελληνικής Τράπεζας με €12.707 (πτώση 0,27% - τιμή κλεισίματος €0,75) της Salamis Tours (Holdings) με €5.258 (άνοδος 3,92% - τιμή κλεισίματος €1,06, της Petrolina (Holdings) Public με €4.640 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €1,00 και της CCC Tourist Enterprises Public με €1.130 (άνοδος 2,72% -τιμή κλεισίματος €0,11).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, έξι κινήθηκαν ανοδικά, μία πτωτικά και 3 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίστηκε σε 49.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Αποφασιστικότητα για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας-Στήριξη κάθε επιχείρησης που βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις»
Με οριακή άνοδο έκλεισε το ΧΑΚ την Τετάρτη
Άρχισε η υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος-Προθεσμία μέχρι τις 31 Ιουλίου
Αυξήθηκαν κατά 5,3% οι μέσες ακαθάριστες απολαβές υπαλλήλων το 2024
Κέντρα Φροντίδας Παιδιών και 24ωρες δομές φιλοξενίας ατόμων με ανάγκες μακροχρόνιας φροντίδας
Ψηφιακός μετασχηματισμός στην εκπαίδευση (vid)
Μεταρρύθμιση του συστήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών
ΑΝΑΔ: Στρατηγικές ανάπτυξης και ενίσχυσης της οικονομίας μέσω κατάρτισης (vid)
Ενίσχυση δεξιοτήτων για την προσαρμογή στη σύγχρονη αγορά εργασίας (vid)
Ειδικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά: Αναβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης στην Κύπρο