Powered by

Σεμινάριο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου 2021 στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου σεμινάριο από τον Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου Σεφ Πανίκο Νεάρχου προς όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου.

Πρώτο θέμα ήταν η ζελατίνη και όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής  που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο 2022 στο Λουξεμβούργο.

Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ελέγχου της πανδημίας.

 

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: H Μακαρίου επαναπροσδιορίζεται, το κέντρο επανέρχεται
Χρ. Ελληνίδης: Τα ισχυρά εργαλεία και υπηρεσίες από Κομισιόν που καταρρίπτουν τα γλωσσικά εμπόδια με ένα κλικ
Ανακατατάξεις στα μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών της Κύπρου-Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων
Ν. Χριστοδουλίδης: Ακαδημαϊκό κέντρο ευρωπαϊκού επιπέδου και με διεθνή αντίκτυπο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Αρχιτεκτονικό και ακαδημαϊκό επίτευγμα η νέα πτέρυγα του EUC-«Empowering greatness»
Η νέα Οδηγία της ΚΤΚ για παρεμπόδιση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας
Αμετάβλητο το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο-Στα €580,6 εκατ ή 1,6% του ΑΕΠ
Ένα «διαμάντι» στον Κόλπο των Κοραλλίων: Ο απόλυτος προορισμός για ηρεμία, χαλάρωση και μικρές στιγμές πολυτέλειας
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Προκήρυξη για πεντάστερο ξενοδοχείο και οικιστική ανάπτυξη στη Γεροσκήπου
Το Jamie Oliver Kitchen Λεμεσού παρουσιάζει: Ένα ξεχωριστό Wine Tasting με Santa Margherita