Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Imperio: Δείτε την πρώτη κατοικία στο Icon (βίντεο)

Με την παράδοση του Icon της Imperio να είναι μόλις πέντε μήνες μακριά, οι πρώτες κατοικίες του εμβληματικού αυτού κτηρίου άρχισαν να ολοκληρώνονται, ανοίγοντας, μάλιστα, τις πόρτες τους στο κοινό για ψηφιακή περιήγηση.

 

Ειδικότερα, η εταιρεία έδωσε στο κοινό τη δυνατότητα να περιηγηθεί από την άνεση του σπιτιού του εντός της πρώτης ολοκληρωμένης κατοικίας του Icon, με βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι της στο YouTube (https://youtu.be/Cq-O7GQ6vK4).

Κομψός σχεδιασμός και άνεση
Εμπνευσμένο από τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές αρχιτεκτονικές τάσεις, το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλους και ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, καθώς επίσης και άνετο μπαλκόνι, το οποίο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο κομψός σχεδιασμός του από την Obliq, ο οποίος συνδυάζει κλασικά και σύγχρονα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον διαβίωσης.

 

Σε δηλώσεις της, η Design Director της Imperio, Έλις Μισιρλή, ανέδειξε ότι «το διαμέρισμα  αποτελεί ένα πρώτο δείγμα του υψηλού επιπέδου σχεδιασμού που χαρακτηρίζει κάθε χώρο του εμβληματικού αυτού κτηρίου», τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η Imperio στον εσωτερικό σχεδιασμό των έργων της, αλλά και στην εισαγωγή ανέσεων.

Όπως επεσήμανε, «όλες οι κατοικίες στο Icon θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές και είδη σπιτιού, ενώ διαθέτουν αυτοματισμούς σπιτιού που προτείνουν έναν πιο έξυπνο και πιο ποιοτικό τρόπο ζωής».

Οι εσωτερικοί χώροι του διαμερίσματος είναι επιπλωμένοι με έναν συνδυασμό επίπλων από διάφορα brands (Ivano Redaelli, Cattelan Italia, Brabbu, Ana Roque κ.ά), ενώ για την επίπλωση των εξωτερικών χώρων έχουν επιλεγεί μοναδικά κομμάτια της Ethimo.

Επιπλέον, όλα τα αξεσουάρ που κοσμούν το διαμέρισμα φέρουν την υπογραφή του διάσημου Αμερικάνου διακοσμητή εσωτερικών χώρων, Jonathan Adler.

Διαμερίσματα με καινοτομίες
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα διαμερίσματα του Icon περιλαμβάνουν καινοτομίες όπως κρυφά συστήματα κλιματισμού, αυτοματισμούς σπιτιού και ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ είναι επενδυμένα με το εντυπωσιακό μάρμαρο Πάρνωνα.

Το Icon βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 10ο όροφο του κτηρίου θα λειτουργεί ένα εντυπωσιακό μπαρ και Water Club, το οποίο θα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο.

Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης εστιατόριο το οποίο θα προσφέρει εκλεκτή κουζίνα και πανοραμική θέα, ενώ ο 11ος όροφος θα στεγάζει ένα υπερσύγχρονο Fitness και Yoga Club, όπου οι ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες γυμναστηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Icon υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.limassolicon.com.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια
Μαρίνα Αγίας Νάπας: Εξαντλούνται τα διαθέσιμα διαμερίσματα στον ανατολικό πύργο