Powered by

Frotcom Cyprus: Εξειδικευμένο και εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης GPS στόλων οχημάτων

Σαν ένας συνεχόμενα εξελισσόμενος και δυναμικός τομέας, η Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics, αναδύονται ως στρατηγικής σημασίας στην προσπάθεια κάθε εταιρείας που κατανοεί και αναγνωρίζει τον ρόλο της και θέλει να εξασφαλίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναζητά.

Η Frotcom Cyprus, σαν ο μοναδικός πιστοποιημένος συνεργάτης της Frotcom International που δραστηριοποιείται σε πέραν των 40 χωρών, καινοτομεί στον τομέα της τηλεματικής από το 2010, παρέχοντας στην Κυπριακή αγορά το βραβευμένο σύστημα ευφυoύς διαχείρισης στόλων οχημάτων, Frotcom!

Αναμφίβολα, η Frotcom Cyprus δεν θα μπορούσε να λείπει στο 1ο ψηφιακό και 14ο Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics, παρουσιάζοντας τα εργαλεία που κάθε εταιρεία χρειάζεται για να διαχειρίζεται τον στόλο της με απλό και αποτελεσματικό τρόπο, με αποτέλεσμα τη ξεκάθαρη αύξηση της παραγωγικότητας, των περιθωρίων κέρδους και της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών.

Με ένα ραγδαίο ρυθμό ανάπτυξης με πέραν του 21% αύξησης στον αριθμό οχημάτων αλλά και πελατών ανά έτος τα τελευταία 4 χρόνια, η Frotcom Cyprus παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μικρούς έως μεγάλους στόλους οχημάτων και από εταιρείες με ανάγκες όλων των βιομηχανιών.

H Frotcom Cyprus παρουσίασε τις δυνατότητες του συστήματος διαχείρισης στόλου, Frotcom, και έδειξε στους διαδικτυακούς επισκέπτες πώς το σύστημα αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την απόδοση του στόλου τους.

Στο διαδικτυακό αυτό σεμινάριο, η ομάδα της Frotcom Cyprus ανέδειξε το εξειδικευμένο και εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης GPS στόλων οχημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα εργαλεία:

  • Ανάλυση Οδικής Συμπεριφοράς
  • Παρακολούθησης οχημάτων και εξιδεικευμένων αισθητήρων
  • Σχεδιασμός και παρακολούθηση διαδρομών και δρομολογίων
  • Λήψη Ταχογράφου από απόσταση
  • Ενσωμάτωση Frotcom με το σύστημα TIS-Web® για ανάλυση δεδομένων ταχογράφου


Το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο βοήθησε τους εκθέτες να παρουσιάσουν και να επιδείξουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες σε αυτό τον τομέα. Όπως είπε ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Frotcom Cyprus, «Η πρώτη ψηφιακή εκδήλωση ήταν επιτυχής για εμάς. Συμμετέχοντας, ενισχύσαμε τη παρουσία μας έως ηγέτης της αγοράς στις λύσεις διαχείρισης στόλου και τηλεματικής στην Κύπρο. Είχαμε την ευκαιρία να δικτυωθούμε με επαγγελματίες του κλάδου και αρκετούς πιθανούς πελάτες, καθώς και με υπάρχοντες πελάτες, ενδυναμώνοντας την παρουσία μας στη μεγαλύτερη εθνική έκθεση εφοδιαστικής του νησιού. »

Website: https://www.frotcom.com/

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο