powered by

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Χρηματοδότησε τα αντιπλημμυρικά έργα στην ορεινή Λάρνακα

Την Tετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, στο  Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της επίσημης ανακοίνωσης  της ολοκλήρωσης των αντιπλημμυρικών έργων στις κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά της 3ης  Ιουλίου 2021.

Τα συγκεκριμένα έργα, ήταν απαραίτητα και ουσιαστικά για την θωράκιση και προστασία των περιοχών μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν από ομάδα ειδικών  και η υλοποίησή τους, ολοκληρώθηκε άμεσα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο δράσεων  του προγράμματος  έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «Συμμετοχή», ανέλαβε την εξολοκλήρου χρηματοδότηση των αντιπλημμυρικών έργων, συμμετέχοντας στο πρώτο και πιο καθοριστικό  έργο προστασίας των περιοχών. 

Στον χαιρετισμό του,  ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κύριος Κώστας Καδής δήλωσε ότι η βροχή των τελευταίων ημερών απέδειξε την αναγκαιότητα των 16 αντιπλημμυρικών φραγμάτων που κατασκευάστηκαν για την προστασία των πυρόπληκτων κοινοτήτων.

Ο κοινοτάρχης Οράς κύριος Άριστος Μιλτιάδους με συγκίνηση περιέγραψε την άνευ προηγουμένου ένταση και έκταση της πυρκαγιάς την οποία χαρακτήρισε ως λάβα, ως θυμό Θεού,  που κανένας δεν μπορούσε να σταθεί απέναντι της.

 Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κύριος  Αλέξης  Χαραλαμπίδης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εμείς, ως Χαραλαμπίδης Κρίστης, ακολουθούμε το όραμά μας και τις πράξεις έμπρακτης προσφοράς μας στην κοινωνία, μέσω του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Σε αυτό το πλαίσιο, πρώτο μας μέλημα ήταν να συνεργαστούμε με την Πολιτεία και τις κοινότητες που επλήγησαν από την καταστροφή, ώστε να εξετάσουμε ποιο ήταν το απαραίτητο βήμα για τη θωράκιση των κοινοτήτων και των πολιτών. Σήμερα είναι μια τέτοια ημέρα, μια μέρα όχι λόγων, αλλά πράξεων».

Χαραλαμπίδης Κρίστης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει   διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης  εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,  ανταποκρίνεται παγκύπρια,  αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας.

Δειτε Επισης

Ενώνουν δυνάμεις για την ισότητα των φύλων στον ακαδημαϊκό χώρο τα κυπριακά πανεπιστήμια-Υπέγραψαν MoU
To success story της Tango στην Κύπρο-Γιατί επέλεξε ως έδρα και γιατί μεταφέρει τα πνευματικά της δικαιώματα στην χώρα μας
Συνεργασία MASO Strategic και Luana Lo Piccolo για παγκόσμια διακυβέρνηση ΤΝ και ανάπτυξη στρατηγικής πολιτικής
Γιώργος Καμπανέλλας: Οι τομείς με πρόσφορο έδαφος για επενδύσεις στην Κύπρο για επιχειρηματίες από το Ισραήλ
Δημήτρης Τσιακκής: Η δυναμική του τομέα της ανάπτυξης γης στην Κύπρο-Χαμηλό το ρίσκο για τον επενδυτή
Η Κύπρος ως ιδανική έδρα για άτομα υψηλής εισοδηματικής αξίας-Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας
Γιώργος Χρυσοχός: Η καλύτερη επιλογή ιδιαίτερα για επενδυτές από το Ισραήλ ο τομέας των ακινήτων στην Κύπρο
Σημαντική διάκριση του Ομίλου CARAMONDANI στην παγκόσμια βιομηχανία αφαλάτωσης
Εντάσσεται στην Investing For Purpose ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ-Ο στόχος της συνεργασίας
Άλκης Σιμόπουλος: Ελκυστική για μετεγκατάσταση εταιρειών και headquartering η Κύπρος