powered by

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Απολλώνειου από Hellenic Healthcare

Η HHG ανακοινώνει ότι η κυπριακή εταιρεία «HELLENIC HEALTHCARE HOLDING (CYPRUS) LIMITED», η οποία ανήκει στον Όμιλο εταιριών του Hellenic Healthcare Group, ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας «Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δημόσια Εταιρεία ΛΤΔ».

Το Απολλώνειο Νοσοκομείο λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες στη Λευκωσία και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ιδιώτες παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη:

Deal Ομίλου ΕΛΠΕ με VLPG PLANT LTD για το υγραέριο στο Βασιλικό 

Αυτά είναι τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες αυξήσεις(πίνακες)

H PwC Κύπρου τιμά τον Ευγένιο Ευγενίου για την προσφορά του

Έτσι είναι το ανανεωμένο ERA Apollon(photos)

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την είσοδο της HHG στην κυπριακή αγορά υπηρεσιών υγείας, και συνιστά το πρώτο άνοιγμα των εργασιών του Ομίλου εκτός Ελλάδας.

H HHG που ήδη λειτουργεί στην Ελλάδα έξι ιδιωτικά νοσοκομεία (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic), καθώς και δίκτυο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (HealthSpot και Alpha Lab), καλωσορίζει στην οικογένειά της το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, καθώς και την επιτυχημένη διευθυντική ομάδα του Απολλωνείου και εύχεται καλή και εποικοδομητική συνεργασία. 

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς το 2024 και το ντέρμπι Τράπεζας Κύπρου και Ελληνικής για την πρωτιά στον ασφαλιστικό τομέα
Η Ειρήνη Ψάλτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου
DHD Insurance: Κατέκτησε την 4η θέση στον Μαραθώνιο Λεμεσού και έστειλε μηνύματα για την οδική ασφάλεια
Η επιστήμη συνάντησε την κοινωνία στην 3η επιστημονική ημερίδα του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου
Χρονιά με την σφραγίδα της αγοράς διαμερισμάτων το 2024-Ξεπέρασαν τα €2 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών
Πέτρος Σολωμού: Γιατί η Primetel αποτελεί τον τεχνολογικό συνεργάτη της σύγχρονης επιχείρησης
Γ. Γεωργούλας: Η συμβολή του ACEMPI στην ενίσχυση του οικοσυστήματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (vid)
Universal Life: Δωρεάν ασφάλιση υγείας MultiCare για νεογέννητα
Γονείς και μαθητές: Ψυχολογία, στρες και επιτυχία-Εκπαιδευτική ημερίδα του Πανεπιστημίου Λεμεσού (UoL)
Στο φόρουμ του Atlantic Council ο Δημήτρης Σκουρίδης-Κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον πρώην Αμερικανό ΥΠΑΜ Mark Esper