Τιμητικό Βραβείο στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής

Τιμητικό Βραβείο στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής απένειμε η Επιτροπή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ.

Το βραβείο παρέλαβε ο Υφυπουργός Κυριάκος Κόκκινος. Η ΟΕΒ αποφάσισε την κατ’ εξαίρεση απονομή τιμητικού βραβείου προς το Υφυπουργείο για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή του στη μάχη για αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, καθώς και στο σχεδιασμό μέτρων και πολιτικών που θα αναβαθμίσουν την Κύπρο σε ένα σύγχρονο, καινοτόμο και ανταγωνιστικό κράτος.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2020, και ενώ το Υφυπουργείο Έρευνας Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα, το προσωπικό, τα στελέχη και η ηγεσία του Υφυπουργείου ανέλαβαν μια σειρά από υποστηρικτικές δράσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Το Υφυπουργείο, εφάρμοσε νέες καινοτόμες πρακτικές, ανέπτυξε συνέργειες με φορείς του ιδιωτικού τομέα, ξεπέρασε χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και αξιοποίησε τις δυνατότητες που παρέχουν οι σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών για την εξυπηρέτηση του συνόλου της κοινωνίας και οικονομίας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Υφυπουργείο έθεσε τις βάσεις και προχώρησε στην λεπτομερή χαρτογράφηση δράσεων και έργων για τα επόμενα χρόνια που θα εξυψώσουν τη χώρα μας σε θέματα έρευνας, καινοτομίας, ψηφιακής τεχνολογίας και θα βελτιώσουν την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Δειτε Επισης

Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Και με βούλα Υπουργικού, γενικός διευθυντής του ΟΑΥ ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
To Waste Wisely Cyprus πάει Fork Food Market παρέα με το Zero Waste Project Quasimodo
MSPA Europe/Africa Conference: Σε εξέλιξη το συνέδριο για το mystery shopping στη Λεμεσό
International Compliance Forum: Επιστροφή τον προσεχή Οκτώβριο
Η Πολυκλινική Υγεία διοργανώνει για 5η χρονιά τον Θαλάσσιο Μαραθώνιο για στήριξη του Αντικαρκινικού
Το Cyprus Professional Services Conference ανέδειξε την Κύπρο ως διεθνές business hub
Krypto: Συμμετέχει και στηρίζει ως Bronze Partner το Reflect Festival
Οι εκδηλώσεις της ΚΟΕ σε συνεργασία με τους συνεργάτες-χορηγούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων
Επαγγελματικές υπηρεσίες: Η νέα γενιά ως εργοδότης και τα επιχειρηματικά μοντέλα που προκρίνει