powered by

Τιμητικό Βραβείο στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής

Τιμητικό Βραβείο στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής απένειμε η Επιτροπή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ.

Το βραβείο παρέλαβε ο Υφυπουργός Κυριάκος Κόκκινος. Η ΟΕΒ αποφάσισε την κατ’ εξαίρεση απονομή τιμητικού βραβείου προς το Υφυπουργείο για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή του στη μάχη για αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, καθώς και στο σχεδιασμό μέτρων και πολιτικών που θα αναβαθμίσουν την Κύπρο σε ένα σύγχρονο, καινοτόμο και ανταγωνιστικό κράτος.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2020, και ενώ το Υφυπουργείο Έρευνας Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής βρισκόταν ακόμα στα σπάργανα, το προσωπικό, τα στελέχη και η ηγεσία του Υφυπουργείου ανέλαβαν μια σειρά από υποστηρικτικές δράσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Το Υφυπουργείο, εφάρμοσε νέες καινοτόμες πρακτικές, ανέπτυξε συνέργειες με φορείς του ιδιωτικού τομέα, ξεπέρασε χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και αξιοποίησε τις δυνατότητες που παρέχουν οι σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών για την εξυπηρέτηση του συνόλου της κοινωνίας και οικονομίας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Υφυπουργείο έθεσε τις βάσεις και προχώρησε στην λεπτομερή χαρτογράφηση δράσεων και έργων για τα επόμενα χρόνια που θα εξυψώσουν τη χώρα μας σε θέματα έρευνας, καινοτομίας, ψηφιακής τεχνολογίας και θα βελτιώσουν την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Δειτε Επισης

Υπό εξέταση η συνεργασία σχολείων-ιδιωτών για γήπεδα padel στη Λεμεσό-Κατάθεση συμβάσεων ζητά η Επ. Παιδείας
O κύκλος εργασιών στη βιομηχανία το 2024...Ετήσια αύξηση 1,2% στο εντεκάμηνο
Χρηματοδότηση πέραν των €45.3 εκατ. το 2025 από το ΙδΕΚ-Ο προγραμματισμός των κύριων προσκλήσεων
Συνεργασία και ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών με Ομάν για ενίσχυση του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κύπρο
Σε σταθερή ανοδική πορεία ο τομέας του στοιχήματος-Σχεδόν 300 εκατ. τα έσοδα το τρίτο τρίμηνο του 2024
Αλλαγή ημερομηνίας για το 8ο Cyprus International Tax Conference
Επενδύοντας στη φιλοξενία: Η επόμενη μέρα για resorts και ξενοδοχεία
Ισχυρά μηνύματα στήριξης προς τον συνάνθρωπο στο 2ο Συνέδριο ΠΑΣΥΚΑΦ-Οι δηλώσεις στο IΝ Business TV(vid)
Έρχεται τον Μάρτιο το 2ο Vikos Cola Elite Neon Cup-Agia Napa Edition… Στην Κύπρο 64 ομάδες από το εξωτερικό
Βραβεία Αρχιτεκτονικής, Aρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου και Ανάπτυξης Γης: Τελευταίο τριήμερο για υποβολή έργων